103.3 FM Radio Tortosa

Ràdio Tortosa 103.3 FM www.radiotortosa.cat

Divendres de 17h a 18h.

Dissabtes de 10 a 12h.



La Pèrgola TV

6 de març 2009

PROGRAMA 18 (6 març 2009)

I al programa 18 tindrem a...

Vicent Pellicer, presentant el seu nou llibre “Port endins”. Conversarem amb aquest jesusenc que pareix que li queda molta tinta per gastar, sobretot si es tracta d’explicar-nos coses dels Ports.

La regidora Cinta Caubet ens explicarà amb detall els actes de la setmana per commemorar el dia de la dona. Ens explicarà com tenim la setmana i els actes finals del cap de setmana.

I com no, tindrem els esports, cultura i les nostres disbauxes amb la cerveseta del Pub la Lluna i les pastetes del forn de Carlos Ripollés!!!.

El dimecres vau tindre l'ocasió de vore-ho en directe a La Pèrgola TV a partir de les 20h. Ara a la radio amb l’horari i dies habituals. I sempre als enllaços de sota, per a sentir i/o descarregar:

Programa 18 (Part_1)

Programa 18 (Part_2)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Jesús -gallet-, la pena màxima, a part del penalti, aquí, no es la cadena perpetua. Crec que son 30 anys. La cadena perpetua no existeix.

Anònim ha dit...

Crec que quan es diu cadena perpetua son els 30 anys. El concepte com a tal si que exiteix, encara que no es ven b perpetua, no??ajajajaajaa.
Perdoneu la meua ignorància si m'ekivoko....

Albert M.

Anònim ha dit...

Si cadena perpetua ve de "perpetuar" que vol dir que duri sempre, en el cas d'una pena de presó voldria dir que es fins la mort i a la legislació espanyola no existeix ni conceptualment ni pràctica, per tant la figura de "cadena perpetua" no existeix.
Si algú es condemnat a 1.000 anys el màxim que pot estar privat de llibertat son 30.

La Pèrgola ha dit...

Cadena perpetua es una sentencia de prisión por un crimen grave, usualmente para el resto de la vida del criminal, sin embargo el periodo de tiempo varía dependiendo de las jurisdicciones: muchos países tienen un tiempo maximo de entre 7 a 50 años y/o por siempre, después del cual el reo debe ser excarcelado o puesto en libertad condicional. En la mayoría de jurisdicciones sin pena capital, la cadena perpetua (en especial sin posibilidad de libertad condicional) constituye el castigo más severo que puede recibir un criminal. Solo unas pocas jurisdicciones han abolido ambas.

En España la cadena perpetua no es contemplada en sus leyes penales. Sí lo fue anteriormente en tiempos del Franquismo.

Se establece el límite de 40 años como el máximo que una persona puede cumplir en prisión de forma continua, cuando sea condenado por dos o más delitos de terrorismo con pena de más de 20 años cada uno. Sin embargo las penas se pueden acumular dentro de prisión, llegando, en la práctica, a suponer una cadena perpetua. Manuel Pinteño Sánchez es la persona que más tiempo lleva en prisión en España, en total 32 años. No tiene ningún delito contra las personas.