103.3 FM Radio Tortosa

Ràdio Tortosa 103.3 FM www.radiotortosa.cat

Divendres de 17h a 18h.

Dissabtes de 10 a 12h.



La Pèrgola TV

6 de març 2009

AGENDA CULTURAL

Dins del l’apartat “Entitats” del programa “La Pèrgola” repassarem tots els actes, festes cursos i altres activitats que fan tant les entitats del poble de Jesús, com persones particulars o esdeveniments que ens semblen interessants.

Repassarem de divendres a divendres on podeu anar, a vegades introduirem alguna activitat de Tortosa, Bitem, Roquetes que creiem que es d’interès i que podeu disfrutar visitant-la.

Començarem pel Divendres 6 o sigue avui

A les 4 curs d’iniciació al català org. Aso. De dones.
Presentació del llibre “Port endins” de Vicent Pellicer a la sala Jordi Brull de l’ajuntament, a les 8 del vespre. Els assistents, al acte, llegiran fragments del llibre acompanyats amb musica de gralla. A la Sala Jordi Brull.


Dema Dissabte 7 tenim

Telling stories. Conta contes en angles al punt@jove a les 5,30 de la tarda.
A les 7,30 de la tarda s’inaugura l'exposició “Víctimes del Maltractament” d´Ester Besolí o sigue jo, a Sant Carles de la Ràpita, a la segona planta de l’ajuntament. Aquesta mostra es de denuncia social contra el maltractament de la dona i ve patrocinada per la CAM, l’organitzà el departament de cultura de la Ràpita per la proximitat amb el dia de la dona, esteu tots invitats.


Pasem al diumenge dia 8 Dia de la dona

Cloenda de la setmana de la dona a Jesús, amb un vermut a les dotze del migdia a la pèrgola amenitzat per l’actuació musical , de Sofia (integrant del grup Terrè Roig)

A les 8 de la tarda ball al Casalm de Jubilats amb el duo Època.

Dilluns 9

A les 11 del mati ioga al gimnàs municipal, organitza as. De dones.
De 4 a 6 l’associació de dones fa tall i confecció.
A les 5,45 continuen les classes de jota al gimnàs de l’ajuntament de Jesús

Dimarts 10

De 4 a 7 manualitats, org. Associació de dones.
De 7 a 9 de la tarda extracció de sang per a donació a la Sala polivalent de l’escola de musica de Jesús.

Dimecres 11

A les 11 del mati ioga al gimnàs municipal organitza as. De dones.
De 4 a 7 labors, organitzada per l’associació de dones
A les 5,30 Xerrada “Prevenció d’accidents a la infància de 0-3 anys. A l’aula de Música del CEIP Daniel Mangrane,

Divendres 12

Taller de manualitats al punt@jove. Fem punts de llibre. A les 6 de la tarda.


Continuem poden votat a l´EMD de Jesús per a jesusenc de l’any, desde aquí animar-vos a votar a la Pèrgola Radio.


El Grup Escènic Euterpe continua necessitan actors i actrius podeu trucar al 977501147



Tortosa organitza un càsting per trobar actors i figurants per a la propera edició del Festa del Renaixement
El departament de Festes de l'Ajuntament de Tortosa ha organitzat un càsting amb l'objectiu de formar un nou grup d'actors i figurants per a la propera edició de la Festa del Renaixement. El càsting tindrà lloc el dia 7 de març a les 11.00 hores i el dia 13 de març a les 18.30 hores a l'edifici del Patronat, situat al carrer Mercaders. La Festa del Renaixement busca persones a partir de 12 anys amb inquietuds artístiques que durant un període de temps rebran formació com a grup d'actors i figurants que participaran en diverses representacions de la Festa del Renaixement de Tortosa. 'Busquem persones que els agradi fer teatre, ballar o cantar i que tinguin ganes de ser part de la Festa', explica el regidor de Festes, Jordi Folqué. La Festa del Renaixement s’ha convertit, en 13 edicions celebrades, en el principal actiu turístic i lúdic de la ciutat, tant pels habitants com per als visitants. La Festa compta cada any amb uns 500 actors, més de 70 espectacles diaris, mercats d’època, tabernes i unes 3.000 persones vestides d’època. La Festa va ser declarada l’any 2005 festa local d’interès turístic de Catalunya per la Generalitat de Catalunya i Festa d’Interès turístic Nacional pel Ministeri d’Indústria i Turisme. També va rebre la placa d’honor del turisme de Catalunya de Catalunya 2005 que atorga el Govern de la Generalitat. Les persones interessades a participar en el casting es poden adreçar també a la Botiga del Renaixement de la plaça de la Cinta o al web www.festadelrenaixement.cat

Sapigueu que el que necessiten no son actors o figurants, sinó voluntaris, em trucat i no es cobra per tant son voluntaris.