103.3 FM Radio Tortosa

Ràdio Tortosa 103.3 FM www.radiotortosa.cat

Divendres de 17h a 18h.

Dissabtes de 10 a 12h.



La Pèrgola TV

3 de març 2009

LA FORÇA DEL BATEC DE CINTA BARBERÀ

Al programa passat vam tindre una entrevista com cap haviem tingut fins ara. Una conversa amb Cinta Barberà que va sortir dels paràmetres de "normalitat" (si hi ha res massa normal en lo que fem!!) del nostre espai.

Va ser una xerrada explicada amb 1ra persona. Una entrevista dura, real però plena d'optimisme, d'esperança i coratge. L'exemple (encara que ella esquiva repetidament aquest qualificatiu) d'una persona que des de sempre (des dels 11 anys) ha tingut mala salut, amb moltes i variades dolències greus, però que amb les ganes de viure i ser feliç les ha anat sortejant una a una, no sense molt d'esforç i sacrifici.

De moment, és la única persona a la que li han implantat un aparell d'assistència ventricular artificial de llarga durada (cor artificial). Van ser 4 mesos "enxufada" a una màquina i quan li van poder treure es va enfadar en Déu per què el cor que li van transplantar podia anar cap a una persona més "necessitada". Quan li miraves los ulls veies allò que molt poques persones poden transmetre: serenitat il·lusionadora!

També ens va acompanyar Paco Vallespí, president de la "Lliga contra el càncer" que ha ajudat molt a Cinta per a que mos pugue contar avui en dia totes les seues experiències.

Simplement, un cant a les ganes de viure!!

Dimarts 3 febrer a les 19:30h a la Sala Jordi Brull de l'EMD de Jesús es farà la presentació del seu llibre: "La Força d'un Batec". Sincerament: imprescindible.

Sinó vareu poder escoltar l'entrevista aquí està el Programa 17.