103.3 FM Radio Tortosa

Ràdio Tortosa 103.3 FM www.radiotortosa.cat

Divendres de 17h a 18h.

Dissabtes de 10 a 12h.



La Pèrgola TV

9 de març 2009

Finalitza la setmana de la dona

Aquesta setmana passada a Jesús no solament s’ha celebrat el dia de la dona treballadora, sinó que durant tota la setmana s’han realitzat una sèrie d’actes relacionats amb aquest dia.


Com ja havíem avançat al programa durant les setmanes anteriors, s’ha realitzat un taller “Dona i Salut: espais de participació” a càrrec de Rosa Queralt, la presentació de dos llibres, “La Força d’un batec” de Cinta Barverà i “Port Endins” de Vicent Pellicer.


La cinta ens mostra el seu coratge en un llibre carregat de força, i Vicent ens conta amb tres històries el paper de la dona dins de la vida sempre complicada i dura de viure dins als nostres Ports.


També podem vore l'exposició de Mercè Rodoreda a la sala d’exposicions de l’ajuntament.


Per tancar la setmana, i el dia més assenyalat, que va ser diumenge, es va fer un vermut amb concert a la pèrgola.


El concert va anar a càrrec de Enric Panisello i de Sofia Morales, amb la col·laboració de Sergi Massip, tots ells components del grup Jesusenc Terrer Roig, que desinteressadament va deixar part del seu equip per a l’acte.

Podeu vore unes fotos del concert i un vídeo del nostre amic i col·laborador “Lo David”.

(Al vídeo: Versió de la canço de Lluís Llach "LAURA" per 3 components del grup Terrer Roig durant la cloenda de la setmana de la Dona, coincidint amb el Dia Internacional de la Dona).