Dissabtes de 10 a 12h.

La Pèrgola TV

23 d’oct. 2008

QUI PERDONA HO ACABA PAGANT!!

Diumenge passat al municipal de Gandesa en un ambient típic dels grans encontres, es va disputar un partit molt igualat entre 2 dels equips que possiblement estaran per la part alta de la taula classificatòria (CF Gandesa i CF Jesús Catalònia)

El partit va tindre fases de molt bon joc i domini jesusenc però la fortuna es va aliar en los de la Terra Alta i va acabar decantant la balança per als Gandesans (2-1).
Los nois de Gulliermo Camarero van sortir molt fort durant els primers compasos del partit creant nombroses ocasions i molt clares, però un espectacular Rojas, porter del Gandesa, salvava els mobles als de la Terra Alta una ocasio rera altra.
Però els gandesans també van tindre les seues ocasions, encara que sense que acabassen de donar el seu fruit.

Cap a les acaballes de la primera part Solla estavellava la pilota al pal i en canvi, Mohedano, golejador nat del futbol ebrenc, en una contra ràpida molt ben montada pels roig i blancs aprofitant una pèrdua de pilota al mig del camp del Catalònia, acabaria fent el primer gol de l’encontre. Creu i cara!! Abans de la finalització de la primera part, Aleix va gaudir d’una doble ocasió per igualar el matx, però altre cop Rojas (jugador més destacat del partit) va evitar el gol que ja molts cantaven.

A la segona part va continuar la mateixa tònica del primera part. Els verd-i-blancs pressionaven amb molta desició la porteria local però una defensa ben col·locada i un gran porter evitaven una vegada i una altra que el cata pugués marcar el gol de l'empat. I al minut 80, altra vegada Mohedano aprofitaria una errada defensiva jesusenca per establir el 2-0 i deixà sentenciada la confrontació. L'equip jesusenc no es va donar per vençut i ho continuar intentant fins al final, d’aquesta manera Castillo aprofitant un rebuig del porter local enviava la pilota al travesser.

I ja en temps afegit lo pitxixi de la categoria, Aleix (6è gol de 10 dels jesusencs), escurçava diferències fent un gol estèril. Així pos, al final 2-1 deixant un mal sabor de boca després d’haver desaprofitat moltes ocasions, enviant 2 pilotes al pal i en canvi lo Gandesa sense tindre moltes ocasions s’emportava los 3 punts!! Però al futbol guanya qui fa més gols!!

l'Aldea (6 punts) visita la santa creu de Jesús diumenge a les 16:00h. Ve de guanyar al Camp Clar, un dels gallets de la categoria.

[+/-] Seguir LLEGINT...si us interessa!!