103.3 FM Radio Tortosa

Ràdio Tortosa 103.3 FM www.radiotortosa.cat

Divendres de 17h a 18h.

Dissabtes de 10 a 12h.



La Pèrgola TV

28 d’oct. 2008

BALLS DE SALÓ: V Trofeu Ciutat de Vilanova

El passat diumenge 26 d’octubre les parelles de competició del Club de Ball Esportiu de Jesús es van desplaçar a Vilanova i la Geltrú per a obrir la temporada competitiva actuant en el V Trofeu Ciutat de Vilanova obtenint uns molt bons resultats.


Participavem amb tres parelles i categories diferents:
- Oscar Blasco i Marta Poy en la categoría Juvenil F.
- Pau Alaixendri i Elisa Villaba en la categoría Juvenil E.
- Albert Caselles i Laia Juan en la categoría Youth E.

Els més petits, la parella formada per Oscar Blasco i Marta Poy, van competir en una final directa, ja que, eren 4 parelles. Els balls que tenen que ballar són dos, la samba i el cha cha. Cal tenir en compte que en la pista que ballen hi ha 5 jutges que vigilen els seus passos i el seu ritme. El resultat conseguit fou important , ja que, van aconseguir el segon lloc compartit al podi del V Trofeo Ciutat de Vilanova. Conseguir quedar tercers en samba i segon en cha cha, els va valer el segon lloc. Resultat molt interessant i motivant per al seu desenvolupament esportiu.

La parella formada per Pau Alaixendri i Elisa Villalba, competien en la categoria Juvenil E, una categoria superior a la que la temporada passada van acabar. Ells ballen tres balls en les rondes previes que són la samba, el cha cha i la rumba i en la final si arriven ballen el pasodoble o el jive segons toca per calendari.
Aquesta parella estaba inclosa en un grup de 9 parelles diferents i per tant, van haber de ballar unes semifinals. En les semifinals van aconseguir 15 punts dels 15 possibles i per tant van passar a la final. Van puntuar tots els jutges en els tres balls, samba, cha cha i rumba.
La final la ballaven 5 parelles de les 9 inicials, en la samba van quedar primers, en el cha cha també van quedar primers i en la rumba i el jive van quedar segons, això els va valdre quedar Campions en la categoría Juvenil E del V Trofeo Ciutat de Vilanova.

La última parella, la més gran, la formen Albert Cañelles i Laia Juan, aquesta parella també estrenava nova categoría, pasen de Youth F a Youth E. Com en la seva categoría eren poques parelles, van agrupar les categories Adult I + Adult II + Youth E, per tant, al final eren 15 parelles en competició i havien de ballar quarts de final, semifinals i final.
Aquesta parella també tenen que ballar tres balls en les rondes previes i quatre en la final. En la ronda de quarts de final va aconseguir, la vuitena millor puntuació, amb 12 punts de quinze possibles, cosa que els va valdre per passar ronda i poder ballar les semifinals de la seva categoría. Van ballar les semifinals i no van poder passar.

Per finalitzar, Nicolás Garcia i Masha Turlupova van ballar en la categoria Senior I S, en una final directa. Van quedar primers classificats conseguint guanyar en els 5 balls. Recordar que Nicolás és l’actual responsable de l’àrea esportiva del club, entrenant tant a les parelles que competiexen, com també als grups de social, tant d’iniciació com d’adult.

Resultats molts importants, però ens han de servir per motivar-mos i treballar encara més, ja que, tan sols acabem de començar la temporada 2008-2009, i també és la primera temporada que funcionem com a Club de Ball Esportiu Jesús. I primera competició oficial!!

Les pròximes competicions són:

Data Competició Lloc
9 novembre 2008 X Trofeo Club de Baile Deportivo Wapacha Riudoms
16 novembre 2008 VIII Trofeu Pacha Tubé Riudoms
8 desembre 2008 X Open Nacional Salou 2008 Salou
[+/-] Seguir Llegint...