30 d’oct. 2008

REMONTADA I SENTÈNCIA

CF JESÚS CATALÒNIA: 5

UE ALDEANA: 1

L’Aldeana se va avançar al 1r minut de joc i no va saber aprofitar la inseguretat inicial del Catalònia que es va revifar abans del descans. La jugada del 3r gol local amb 2 expulsions visitants va ser la clau del partit.

Diumenge tarde a la Santa Creu se va vore lo que ja comença a ser rarament usual, un bon partit!! L'Aldeana va ser clar dominador durant els minuts inicials de partit, avançant-se al primer minut de joc amb gol de Carlos Albacar a l’aprofitar una errada col·lectiva del porter i la defensa jesusenca. Els aldeans haguessin pogut ampliar l'avantatge però Joaquin va estavellar la pilota al pal i Carlos Albacar no va encertar en el posterior remat. Hauria pogut estar la sentència, ja que los jesusencs se mostraven insegurs en defensa.

L'Aldeana va seguir controlant l’encontre durant els següents minuts però poc a poc els verd-i-blancs se van anar traient la son de les orelles, forçant fins i tot un pal. Els visitants van replegar molt bé les seves linies i van intentar sorprendre als jesusencs a la contra. Però un minut abans del descans Calafat empatava de nou lo partit. Tot Obert!!

A la segona part los nois de Guillermo Camarero van sortir més ben posicionats i amb un major domini de la pilota buscant amb més insistència el gol. I com no, Pitxixi Aleix (7è gol) feia el 2-1 aprofitant una gran jugada de Calafat per cap-girar el marcador. I després arribava la jugada pol·lèmica i clau del partit, Aleix va controlar una pilota amb la mà per fer el 3r gol del Cata (lo seu 8è de 15). En les posteriors protestes dos jugadors de l'Aldeana van vore la roja directa quedant-se en 9 hòmens. A partir d’aquí lo partit se va acabar i Ruben Castillo, que havia entrat durant la 2na part, va sentenciar en 2 gols més!!

Resultat just, però en certa manera abultat tenint el compte els mèrits que va fer l'Aldeana fins a l’expulsió dels 2 jugadors. Afegir també que se torna la maneta que mos van endosar la temporada passada!!

Pròxima Jornada: Al camp de l’Alcanar, situat en la zona baixa amb només 6 punts.