28 d’oct. 2008

NADAL S'AVANÇA A LA SANTA CREU

CF JESÚS CATALÒNIA “B”: 1 Remolins Bítem “B”: 5

El filial jesusenc va donar excessives facilitats al seu homònim de Remolins i aquests no van desaprofitar els regals per fer una maneta a domicili.

El filial del Remolins es va avançar ràpidament al marcador (al minut 2 de partit), gràcies a una pérdua de pilota del Jesús Catalònia al mig del camp que va propiciar un contratac letal que suposaria lo primer gol del partit. Els nois de Gildo i Chava no es van quedar en los braços plegats i van portar tot lo pes del partit, jugant la pilota i arribant en vàries ocasions en claretat, però sense poder fer cap gol. Sense més...mitja part.

A la segona part los jesusencs van seguir la línea del final de la primera, tenint una oportunitat molt clara per empatar però la pilota va anar al pal. I per a més desgràcia, a la jugada següent el Remolins marcava el 0 a 2 aprofitant una pilota morta dins l'àrea menuda que se li havia escapat al porter local Ivan a l’intentar blocar-la.

El tercer gol dels visitants no va tardar en arribar i es va produir després d'una falta penjada per banda esquerra a l’interior de l’àrea jesusenca quan David de la Vega en una altra jugada desgraciada es va introduir la bimba dins la seua porteria!! Ell no volia!!

El Catalònia “B” ho volia intentar però sense idees fixes i molt nerviosos i fruit d’aquesta ansietat i impotència va ser expulsat Ramon Masip. A la mitja hora de la segona part arribava el 4r gol del Remolins en un altre fallo defensiu, en que Sergio en una pilota aparentment fàcil de despejar, no sabem ben bé que va fer, bé... un embolic i un nus a les cames!! i el davanter visitant més viu que ningú li roba la pilota i en cara a Ivan que res pot fer per aturar el gol. El 5è gol es va produir després d'una bona jugada del Remolins per banda esquerra en la que l’extrem s’introdueix dins l'area verd-i-blanca i David de la Vega li fa un clar penal que l'àrbitre el Sr. Pujol va pitar i el Remolins no va desaprofitar per fer la “maneta”. Ja en temps de descompte el Pitxixi i capità de l’equip Alfonso Boix va poder fer el gol de l'honor del Catalònia, quan va parar amb el pit dins l'àrea una pilota penjada per banda dreta de Pons i empalmà per posar-la dins la porteria del Remolins.

I ja no va haver temps per res més!!

El resultat no reflexa clarament el que va ser el partit, ja que el Remolins no es mereixia possiblement fer tants de gols, però no se pot anar regalant pràcticament 4 gols als contraris!

A veure si hi ha més sort demà dimecres, quan el Filial jugar a les 9 de la nit a Campredo el partit aplaçat de la setmana passada. S'ha de guanyar si o si, perquè sino s'escapa el tren per fer la promoció d'ascens a 2 regional.