Dissabtes de 10 a 12h.

La Pèrgola TV

23 d’oct. 2008

I CURSA DE MUNTANYA D’ULLDECONA

El diumenge 19 octubre es va celebrar la 7na i última prova del Circuit Copa de Muntanya Terres de l’Ebre .

Lo cap de setmana plujós va fer que el nombre de participants fossa inferior al de les últimes curses (aprox 125 corredors). La prova en si va ser molt ràpida degut a que el circuit no tenia desnivells excessius ni molt pronunciats, a excepció d’un zona molt tècnica amb roca tallada a falta de 5 km. I per això se va poder rodar a un ritme alt. Va ser una prova “corredora”.

L’itinerari de la cursa parteia del nucli urbà de la població i va passar pel Castell d’Ulldecona, les pedreres, les antenes, Cap d’Àsens i el conjunt de l’Ermita de la Pietat i les pintures rupestres, per tornar cap a la mateixa població, amb un total de 26 km i 1050m de desnivell positiu.