103.3 FM Radio Tortosa

Ràdio Tortosa 103.3 FM www.radiotortosa.cat

Divendres de 17h a 18h.

Dissabtes de 10 a 12h.



La Pèrgola TV

28 d’oct. 2008

DERROTA ABULTADA

AV JESÚS CATALÒNIA: 0 AV RAPITENCA: 3

El passat diumenge 26 d’octubre a les 11:00h es va cel.lebrar al Camp de la Santa Creu de Jesús el segon partit del Campionat de Lliga de veterans (encara que ja se porten disputades 4 jornades) entre l’AV Jesús Catalònia i l’AV Rapitenca amb el resultat final de 0 a 3.
Mirant lo resultat final lo resum del partit pareix senzill: “Resultat contundent!”, però la veritat és que tal com es va desevolupar el matx, no fou així.

Realment, la Rapitenca presenta aquesta temporada un equip molt competitiu i potent, amb molts de jugadors que feia poc temps estaven en actiu amb competicions de tercera divisió, malgrat això els veterans jesusencs van donar sempre la cara.
La primera meitat del partit es va acabar amb empat a cero gols.

A la segona meitat els rapitencs es van adelantar al marcador i encara que els jesusencs van tenir oportunitats força clares per poder materialitzar en gol però no fou així. I les ganes d’anar a buscar l’empat va provocar que se descuidessen un poc les línies i se va passar del possible empat a un desperançador 0 a 2 en contra. I tot lo peix venut!! Com diuen a la costa!! Tot i així los verd-i-blancs van seguir jugant en intensitat, però la major qualitat dels jugadors contraris i el fet de tenir els resultat tant al seu favor, els va permetre jugar a la contra, i així poder marcar lo tercer gol.
La veritat es que fou un resultat una mica enganyós, encara que clar.
Aquest partit ens dóna un bon toc d’alerta, ja que els equips que aquest grup cada cop són més potents.
Properes jornades de Lliga
El proper final de setmana no hi ha jornada de Lliga com a conseqüència de les festes de Tots Sants. El proper partit el cel.lebrarem a Rossell el proper 8 de novembre.

Les properes jornades de Lliga són:

AV Rossell AV Jesús Catalònia
8 novembre 2008

AV Jesús Catalònia AV Tortosa
15 novembre 2008
[+/-] Seguir LLEGINT...