103.3 FM Radio Tortosa

Ràdio Tortosa 103.3 FM www.radiotortosa.cat

Divendres de 17h a 18h.

Dissabtes de 10 a 12h.



La Pèrgola TV

18 de maig 2009

Vídeo del programa 26. Joan Panisello "Lo Ceramista"

Un poble i un país el marca la manera de ser de la seva gent, i als ulls del món som el que fem. Sense cap dubte els artistes son uns grans ambaixadors de la nostra terra, i a casa nostra, a Jesús i a Catalunya, tenim un artista - creador que als ulls del món està considerat tot un referent i el millor en la seva especialitat, la ceràmica.

Joan Panisello està considerat un creador avantguardista, el millor ceramista que actualment podem trobar al planeta i amb més de 40 anys creant i innovant. Encara ara no deixa de sorprendre amb la seva obra i pareix que ell s’hagi quedat en aquella joventut en que floreix la innovació, mantenint tota frescor en les seves obres.

Nosaltres no som uns entesos en art, però tan sols cal pegar una ullada per la red per trobar l’admiració que desperta Joan entre entesos, crítics i especialistes d’art de tot el món. També ho podem comprovar amb els nombrosos premis de reconeixement que serveixen per adonar-nos del prestigi que “Lo Ceramista” desperta amb el seu treball.

Al programa vam estar xerrant, perquè realment no va ser una entrevista convencional ja que en tot moment va formar part de tots natros i vam gaudir de les seves explicacions i anècdotes que van anar sortint durant la conversa.
Tranquil•lament haguéssim pogut continuar les dos hores que dura el programa i sense decaure!.

Aquí teniu un resum de l’entrevista de La Pèrgola TV que vam poder veure en directe al nostre canal.

Podeu gaudir de tota l’entrevista descarregant el programa en aquest bloc.





Joan Panisello:
web a www.panisello.net
bloc a www.panisello.net/bloc