103.3 FM Radio Tortosa

Ràdio Tortosa 103.3 FM www.radiotortosa.cat

Divendres de 17h a 18h.

Dissabtes de 10 a 12h.



La Pèrgola TV

15 de maig 2009

Programa 27. (15 de maig de 2009)

Aquesta setmana a sigut un poc moguda per al nostre poble, i es que el govern de la Generalitat va donar noticies, per mig d’un diari, sobre l’estat del projecte de la nova carretera C12 que contra veïns, ajuntament i EMD vol fer tan sí com no el Govern.


Per això hem cregut oportú convidar a la “Plataforma Salvem Lo Canalet” per a que ens expliquen més detalladament com han viscut aquesta notícia, escoltar les seves opinions i saber si emprendran mesures de protesta.


Recordem que el Govern de la Generalitat està actuant en contra de l’opinió dels veïns, ajuntaments i estudis realitzats com el de la universitat Rovira i Virgili.


El Grup Cicloturista de Jesús també ens a visitat. Amb ells hem pogut parlar sobre les seves sortides, trobades i la manera en que la gent que formen d’aquesta entitat afronten el seu dia a dia d’una manera sana i saludable.


Podeu saber tot detalladament si descarregueu el programa en aquest mateix article.


Tot això i més, amb els esports, la cultura i la tertúlia amb unes cervesetes del Pub La Lluna, unes pastes del forn de Carlos Ripollés i uns entrants del Restaurant Amaré.




Programa 26. Part 1 ( entrevista al Grup Cicloturista)

Programa 26. Part 2 ( entrevista a l Plataforma Salvem lo Canalet).