103.3 FM Radio Tortosa

Ràdio Tortosa 103.3 FM www.radiotortosa.cat

Divendres de 17h a 18h.

Dissabtes de 10 a 12h.



La Pèrgola TV

13 de febr. 2009

Terrer Roig al C.A.T.


Els Jesusencs de Terrer Roig estaran al festival més important de música tradicional que es fa en aquesta part del mediterrani.

Aquesta nit ens faran d’ambaixadors del poble i de les Terres de l’Ebre al Tradicionàrius de Barcelona (C.A.T.), en una actuació conjunta amb Quico el Cèlio i Pepet i Marieta.

El “trident ebrenc”, o “Lo Tripartit del folk ebrenc”, com els va anomenar la premsa en una actuació inèdita al Tradicionàrius de Roquetes el 2007, quan van aplegar més de 2.000 persones a l’Hort de Música.

Vint-i-dos músics, la totalitat dels components de les tres formacions ebrenques, compartiràn l’escenari en alguns moments de la sessió, amb un programa integrat pels temes més emblemàtics i representatius del repertori de cada grup. Un ball potser irrepetible.

Recordeu que la pròxima setmana, Terrer Roig i Pepet i Marieta actuaran al Casal Jesusenc amb motiu de la fira de l’oli de les Terres de l’Ebre amb motiu de la celebració final de la XIV trobada de Grallers i Dolçainers dels Països Catalans a Jesús.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

perdoneu pero, estos ambaixadors de terre roig no son aquells que fins un determinat moment (post-PHN) estaven postergats, ignorats i mai contractats?

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
La Pèrgola ha dit...

Tu mateix al bloc de Terrer pots vore tota l'agenda d'anys anteriors.
Per cert, Terrer va en "r" final.
Gràcies.

Anònim ha dit...

perdoneu un altre cop, pero la contestacio sembla una justificacio per part d'algu que, en principi, no es qui els havia de contracta(r).
La meva pregunta retòrica era al vent, no al bloc.