103.3 FM Radio Tortosa

Ràdio Tortosa 103.3 FM www.radiotortosa.cat

Divendres de 17h a 18h.

Dissabtes de 10 a 12h.La Pèrgola TV

26 de febr. 2009

AGENDA CULTURAL

Dins del l’apartat “Entitats” del programa “La Pèrgola” repassarem tots els actes, festes cursos i altres activitats que fan tant les entitats del poble de Jesús, com persones particulars o esdeveniments que ens semblen interessants.

Repassarem de divendres a divendres on podeu anar, a vegades introduirem alguna activitat de Tortosa, Bitem, Roquetes que creiem que es d’interès i que podeu disfrutar visitant-la.

Començarem pel Divendres 27

A les 4 curs d’iniciació al català org. Aso. De dones.
Dissabte 28 tenim

Sortida a Paüls a les 9 del matí al col•legi de Jesús. Organitza la Societat Cultural i Ecologista Sant Josep. Una excursió d’una durada de 4 hores i mitja. L’itinerari es Paüls, Sant Roc, la font de Galdiri, la font del Teix o del Lugar, els Ullals, la font de l´Agusti i Paüls. Una excursió recomanada per a tothom, amb alguna costeta paro que l’associació assegura que val la pena.


A les 5,30 de la tarda gincama cultural al punt jove.

Pasem al diumenge dia 1

L’associació de veïns de Jesús organitza per tercer any consecutiu el mati de circ, dirigit i muntar per Muniatto Xou. Que ara ens farà una ampliació de que podeu trobar tots els xiquets i xiquetes al casal de Jesús.
Hora?
Gratuït?
Qui actua

Dilluns 2

A les 11 del mati ioga al gimnàs municipal, organitza as. De dones.
De 4 a 6 l’associació de dones fa tall i confecció.
A les 5,30 de la tarda taller “Dona i Salut: espais de participació” a càrrec de Rosa Queralt a la Sala Jordi Brull. El taller durarà de 5,30 a 20 i es farà al mig un descans per prendré un cafè i pastetes, i es sortejarà entre els assistents un quadre de l’artista jesusenca Carme Sabaté. Actual guanyadora local del concurs de pintura de Jesús.
A partir d’avui podeu visitar l'exposició “Víctimes del Maltractament” d´Ester Besolí al ajuntament de Sant Carles de la Ràpita. L´inauguració serà el dissabte dia 7 a les 7,30 a la segona planta de l’ajuntament de la Rapita. Esteu tots invitats.

Dimarts 3

De 4 a 7 manualitats, org. Associació de dones.
A les 19,30 presentació del llibre “La força d'un batec” de Cinta Barberà, presentat per Paco Vallespí, president de la Lliga contra el càncer a la Sala Jordi Brull de l´EMD.

Dimecres 4

A les 11 del mati ioga al gimnàs municipal organitza as. De dones.
De 4 a 7 labors, organitzada per l’associació de dones
A les 7 de la tarda inauguració de l'exposició de Merce Rodoneda a la sala d’exposicions de l’ajuntament.
A les 7, 30 i al mateix lloc el club de lectura de Jesús ens farà una lectura de “La plaça del diamant” de la famosa autora.

Divendres 6

Presentació del llibre “Port endins” de Vicent Pellicer a la sala Jordi Brull de l’ajuntament, a les 8 del vespre. Els assistents, al acte, llegiran fragments del llibre acompanyats amb musica de gralla. A la Sala Jordi Brull.

La setmana de la dona tancar el diumenge 8 de març dia de la dona amb un vermut i concert a la pèrgola a les 12 del migdia. Paro això ho ampliarem el proper divendres.El Grup Escenic Euterpe continua necessitan actors i actrius podeu trucar al 977501147

0 comentaris: