103.3 FM Radio Tortosa

Ràdio Tortosa 103.3 FM www.radiotortosa.cat

Divendres de 17h a 18h.

Dissabtes de 10 a 12h.



La Pèrgola TV

18 de febr. 2009

Estrenem Canal de TV


Avui, 18 de febrer pot ser un gran dia!. A!!!!! k b k kda això!! Ajajajaj


B, com anàvem dient , avui es un dia important, ja que La Pèrgola estrena el seu canal de TV on podrem vore en directe com fem el programa que posteriorment podrem sentir per Radio Tortosa els divendres i dissabtes.


Potser ens direu, i ens diuen, k això no es radio, pos natros no sabem k contestar. L’únic k fem es divertirnos i explorar el camp en k estem ficats.

Sense dubte es un pas més i una manera de fer diferent, però que realment per a natros es fer el de sempre, “explorar”, encara que això a voltes ens a portat algun problemeta… però mai hem dixat de fer el nostre camí.


No podem dixar de dir que el culpable de poder fer el canal de La Pèrgola TV es de David Garcia “Lo David”, una persona amb idees descabellades com les nostres i que tampoc te por d’explorar. Potser per això hem connectat tots molt b entre natros. Ara ja es un més de la família. Uf!! I fa 4 dies k començava a caminar “el far del sud”…

Esperem k disfruteu del programa i recordeu k podeu participar amb nosaltres.


La Pèrgola TV, els dimecres a partir de les 20h!!! A PARTIR, E!! K primer tenim k preparar cables i fer una cerveseta del Pub La Lluna acompanyades d’unes pastes del forn de Carlos Ripollés, i pernilet, xoriç, patates....

Agraïm també al bloc La Marfanta per fer-nos difussió de l’event, igual que al bloc somlosquesom del nostre cap d’esports, Pere P...en una “s”.


Al, i gràcies a Nuria Mora i a Xavi xk portem el programa allí a la Radio i ens regulen el so, ens passem de temps..bueno...això..k gràcies a tots aajajajaj.


Esperem k tot suti b.


(Hem de dir que les notícies k peskem a La Marfanta son una de les pokes llums del port k ens ajuden a no marxar molt a dins del mar...). ( toma frase! ).