103.3 FM Radio Tortosa

Ràdio Tortosa 103.3 FM www.radiotortosa.cat

Divendres de 17h a 18h.

Dissabtes de 10 a 12h.



La Pèrgola TV

6 de febr. 2009

PROGRAMA 14 (6 febrer 2009)

Hola pergoleros!!
Esta setmana repassarem l'actualiat de casa nostra i la vila en general. Parlarem de les festes que s'aproximen al poble, del super pavelló firal de Tortosa, de l'estació de Tortosa...Que quina estació diem?? si, esta que paren tots els trens, l'estació terminal de Tortosa! Lo de terminal és per que és final de via, eh!!, no vos penseseu que...!

Repassarem l'agenda cultural, els esports, la crisis del Cata, la remuntada del 2n equip, el tradicionarius de Barcelona amb la nit de les Terres de l'Ebre en que un dels grups és del nostre poble, l'actuació de Xavier Sarrià d'Obrint Pas amb motiu de la presentació del seu nou llibre...i moltes coses més!!!!.

Tot això regadet amb cerveseta del Pub la LLuna i pastetes del forn de Carlos Ripollés.

Programa_14_part_1

Programa_14_part_2

2 comentaris:

Cucafera ha dit...

Escoltat al vostre programa:

"...Los cabrons son els que els han contracta't" ( en relació a l'empresa de seguretat que ha contracta't la Generalitat mitjançant concurs public )
No val a que em diguésseu que esta fora de context perquè no es així.

"....Aquí hi ha un ventatja i es que esta gent vigilant estos monuments, d'estrangers no n'entraran". ( en relacio al mateix tema de la vigilancia)
Que no sigueu professionals, no vol dir que poguésseu amollar-les de l'alçada d'un campanar.
Feu-s'ho mirar potser, encara que, vatros mateixos.

Anònim ha dit...

Haver Cucafera, això es un programa d'humor sobre l'actualitat. Si has pogut escoltar més programes podràs comprovar que estos comentaris no tenen més importància que el que un mateix li vulge donar.

I no dixa de reflectir les converses de carrer, esta es una de les coses que volem. Agradara més o menos el k diem, xo no podem amagar els comentaris que qualsevol persona pot sentir-participar a una tertúlia a peu de carrer, a un bar, fent una copa, un cafè...el que sigue.

I no es criticable que un fundador de España 2000 porti la defensa de estos monuments? Jo crec k si, xo tmb surt als comentaris, i keda prou clar, que a sigut la única empresa que s'ha presentat al concurs. Per tant tot es correcte, no?. Però parlar x parlar diemu tot, k es d'España 2000, es fundador i k te antecedent.
Això es del k es tractava. La resta són comentaris personals de cadascú.

Gràcies x l’observacio!.