103.3 FM Radio Tortosa

Ràdio Tortosa 103.3 FM www.radiotortosa.cat

Divendres de 17h a 18h.

Dissabtes de 10 a 12h.



La Pèrgola TV

13 de febr. 2009

El Gran Jefe ens visita. Entrevista amb Pere Panisello.


Ja per fi tenim la última entrevista als nostres estudis.

No vos perdeu l’entrevista amb l’Alcalde del nostre poble.

Hem parlat de la XIV Fira de l’Oli de les Terres de l’Ebre, de l’evolució de la fira, els usos de l’oli, les 5 xerrades (la primera serà ja el dijous). Unes xerrades dirigides per als agricultors, pel tema dels fitosanitaris, curs d’esporgar i esllemenar, un altra sobre la salut i l’oli, aplicacions d’estètica i la conferència de “Crisis, la gran oportunitat”.

Parlarem sobre els concursos, els oficis tradicionals, tindrem a l’avia Remei, la part gastronòmica de la fira, la trobada de grallers i dolçainers dels Països Catalans, el concert de dissabte la nit al Casal Jesusenc (entrada gratuïta) amb Terrer Roig i Pepet i Marieta.

Podrem trobar exposicions i moltes moltes coses més!!!.

Després de parlar sobre la fira parlarem sobre la “successió” de l’alcalde, les obres de la carretera de Jesús a Roquetes, la piscina, la segregació, la deixalleria, la Inmaculada, la parada de bus... i moltes més qüestions.

Tot ho podreu sentir al programa 15, la 2a i 3a part.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Os ha sortit del cor lo de Gran Jefe. Jefe de tots vatros i del 95% dels jesusencs.

La Pèrgola ha dit...

No passa per alt, però, que és un porcentatge molt significatiu.

És lo nostre "jefe" en lo sentit que ens han deixat unes instal·lacions, unes infraestructures i una legalitat dins de Radio Tortosa per tal de poder fer lo programa, cosa que abans s'havia denegat. No en lo sentit que estessem a les seves ordres.

Estem oberts a totes les reinvinicacions de tots los col·lectius i opinions personals. Simplement ens ho heu de fer saber o fer arribar.

Gràcies.

Anònim ha dit...

reinvinicacions. L'altre dia em vas tirar per cara ( per tirar-me alguna cosa ) que havia escrit "Terre" en lloc de Terrer.......

Per cert, pos si que mana el Jefe a Radio Tortosa?. Voleu dir que si no fosseu de la corda/palo/balla l'aigua, tindríeu el programa que teniu?. O es que no n'hi han d'exemples de discriminació per no ballar l'aigua o al so que es toca?. Peró tampoc passa res d'estrany ni original.
Tots ens coneixem, ( al menys jo a vatros ).

La Pèrgola ha dit...

Les teues reinvinicacions són escoltades i respectades com qualsevol altra.

Si tu saps qui som és per què natros no utilitzem el recurs fàcil i cobard d'escriure amagats detràs de l'ordenador i donem la cara. Però tot i així, ja mos anem coneixent tots, com tu molt bé has apuntat.

Merci per donar dinamisme al bloc i per continuar seguint-nos tot i no ser del teu agrat.

Anònim ha dit...

Es sensacional.
Se m'acusa de covard per utilitzar la formula de l'anonimat ( que vatros permeteu ) quan discrepo i no estic en sintonia d'un determinat comentari( crec que sense faltar al respecte a ningú)
No es menys cert que, jo intento contestar amb la meva lliure opinió sobre un comentari vostre i vatros, a part de l'insult, no contesteu al que vos dic.
Per una altra part, "ser d'una corda" es tant legitim com ser-ho de l'altra, no passa res, i si no voleu pols no aneu a l'era

La Pèrgola ha dit...

Alguns punts que estaria bé puntualitzar:
Dius en l'últim comentari: "Se m'acusa de covard per utilitzar la formula de l'anonimat ( que vatros permeteu )"
Si ho permetem és per a que tothom pugue opinar, sigue a favor o en contra.
Però en el comentari anterior comentes: "Tots ens coneixem, ( al menys jo a vatros )." No em digues que no t'aprofites del teu anonimat per fer aquesta sentència tant "intimidatòria". I me referia que sinó et coneixem és perquè escrius en l'anonimat. Dis-li covard, dis-li no vull donar la cara per a que no me coneguen però jo a vatros si. No pretenia ser un insult, simplement mostrava una realitat. Només ho deia per aquest aspecte.

Comentes que no contestem lo dels poals i les cordes:
Amb el Sr. Sabaté no es podia tenir un espai des de Jesús per a Radio Tortosa. Amb el Sr. Bel si. Què passarà si hi ha canvi de govern? potser ja no ballarem? pos ja ho vorem.
Un altre fet que tampoc passa per alt, és que Radio Tortosa no passa per la seua millor etapa i la major part de la graella són espais musicals. Fins i tot, ens havien proposat de fer més hores o més programes.

Abans de fer aquest programa a radio Tortosa ne feiem un altre a Radio Delta, on governava ERC. Allí molts de poals i cordes no sé si havien.

I evidentment tots los pous, cordes i poals són igual de legítims. I repeteixo, si t'has sentit ofés o insultat no era la intenció de la resposta.

Salutacions

Anònim ha dit...

Nomes una petiteta puntualitzacio:
Sembla mentida que des d'un programa amb caxondeo i relatiu rigor* no sigueu capaços d'entendre la meva frase: "Tots ens coneixem, ( al menys jo a vatros )".
La meva única intenció era deixar clar, abans de que amb tota lògica raó i legitimitat m'ho contesteseu vatros, que no ho podia deixar en "Tots ENS coneixem", perquè no era del tot cert, en tant que no es algo reciproc. Ara, d'aquí ha agafar-ho com una "sentencia intimidatòria", encara que fos velada.....
Peró be, veig que haure de canviar de bloc per a donar lliure sortida a la meva ironia.
Per cert, per si no ho havíeu pensat, seria bo que invitésseu al vostre programa a algú que fos una mica critic o reivindicatiu amb l'establisment local, diem-li associacions de veïns etc.

* honrosa excepció la de l'entrevista a Cinta Barberà. Felicitats sinceres.

La Pèrgola ha dit...

No home no.
No cal que canvies de blog. Sinó qui mos escriurà?

Respecte al de les invitacions, si t'has fixat n'hem portant a entitats, persones que són notícia en aquell moment: la setmana passada Cinta Barberà xq presenta el llibre a Jesús enmarcat en la setmana de la dona, per la qual cosa també va assistir Cinta Caubet, la pintora Carme Sabaté xq va inaugurar exposició a Tortosa, per Nadal lo mossen en representació del Pessebre, la cabalgata de Reis, el torneig de futbol aleví i Creu Roja Juventud per recollida de regals per a xiquets necessitats, Anna Curto en representació dels premis literaris Ferrando Adell, lo regidor de Juventud a Carnaval, regidora de Cultura per la Marató de TV3...

Tenim a l'Agenda a molta gent. Entre ells a l'Associació de Veïns (i per que no?), però creiem que la data més òptima és prop dels Premis Literaris Joan Cid i Mulet que es celebren al Casal Jesusenc.

I estem oberts a suggerències d'invitats del poble. si en algo tenim sort és que hi ha moltes persones i associacions que poden assistir al programa.

salutacions