103.3 FM Radio Tortosa

Ràdio Tortosa 103.3 FM www.radiotortosa.cat

Divendres de 17h a 18h.

Dissabtes de 10 a 12h.



La Pèrgola TV

28 d’abr. 2009

La Pèrgola: Finalista a Jesusencs de l’any.


Un any més, la Fundació Josep Puig organitza el premi de Jesusenc de l’any.

Aquest premi es realitza amb votació popular, primer amb les nominacions i després amb les votacions finals.

Ara ens trobem amb la finalització del primer pas, i La Pèrgola, junt amb Joan Panisello ( Lo Ceramista), Antonio Ferruz (Lo Practicant) i el Grup Cicloturista ens trobem entre els finalistes.

Per a natros es una gran sorpresa i tot un honor, ( amb una mica de vergonya), compartir aquesta “final” amb un artista internacional, un metge impecable i una de les entitats més actives del nostre poble. Ells tenen un bagatge espectacular comparat amb el nostre.

La Pèrgola no fa un any que camina, així que estem molt contents i satisfets de que hi hagi gent que li agradi el que fem.

El proper 4 de juliol sabrem el guanyador de l'any 2008. Ara, es el moment de votar amb les butlletes que podeu trobar a l'Informatiu Jesusenc

Felicitem als finalistes, i per part nostra ja hem iniciat els contactes per a portar-los un per un al nostre programa, així compartirem les seves dilatades carreres i experiències amb una mica de cerveseta del Pub La Lluna i unes Pastetes del Forn de Carlos Ripollés.

Aquí teniu els premiats anteriors:

Sr. Ramón Fàbregues i Valldepérez (1997)
Pessebre Vivent (1998)
Sr. Joan Chavarria / Sr. Vicent Pellicer (1999)
Sr. Ismael Eixarch i Antolí (2000)
Sr. Joan Curto i Cid (2001)
Sr. Josep Panisello i Chavarria (2002)
Sra. Susanna Gómez i Aixendri (2003)
Sr. Ismael Estrada Bayerri (2004)
Sra. Cinta Caubet i Pellejà (2005)
Casal de Jubilats Sant Francesc (2006)
Plataforma Salvem Lo Canalet (2007)

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Reseu per no ser guanyadors. Dos dels que ho han estat, han acabat de regidores, de Convergència, clar. Casualitat?
Mentre no hi hagi un control estricte de les butlletes de votació o la numeració d'aquestes, no em creure els resultats, malgrat estar d'acord en la majoria dels guanyadors.

krusty ha dit...

No entraré a valorar lo fet ben cert q exposa l'anònim anterior.
Se podria argumentar, però lo motiu del meu escrit no vull q vaigue per aquí.

En 1r lloc dir que estic molt content per estar "nominat" junt amb els meus companys del programa. Sabem les mancançes i l'estil del nostre programa, però també és cert, que hem donat una nova possibilitat de difusió del poble i del q es fa i passa en ell.

I después, en certa manera, un gust agre-dolç, ja que tenia certa esperança que els 7 Cervells, al cumplir 15 anys, estrenar un nou Drac espectacular i pregonar la nostra cultura i el nostre poble per allà on anem tinguessem una candidatura!! Però bueno, tampoc passa res!!
Ara a esperar lo 4 juliol!! Diada Nacional a EEUU!! Però per a natros això ja és una victòria!!

Anònim ha dit...

A mi tambè mes agradat la nominació dels 7 Cervells!!!. Això ens pot fer vore que al nostre poble hi ha molta gent k suma (sigue d'on sigue). També hi ha ki resta, xo ja se sap...

A aquets m'encantaria vorel's participant en les activitats del poble, però ja se sap que ni d'això poden traure pit. Sols pensen en destruir i destruir., però x la sort de tots, inclús la d'ells, en son pokets. Es tan difícil k per construir no cal ser d'una idea determinada??.

Ànim i endavant amb el que feu, i continueu sense callar-vos res!!.

Anònim ha dit...

Nº 1, la gent participa quan, amb que, amb qui i qui vol. Si o no?

Nª 2, El que no participa no es un empestat, exerceix la seva llibertat, com el que ho fa.

Nº 3, el que critica, ponderadament i respectuosa un fet puntual, no es un destructor, també exerceix un elemental dret democràtic i de llibertat.

Nº 4, Una de les persones merescudament nominades, no fa tants d'anys, era bandera de la PDE de Jesús. Llavors era dels que restaven?; i ara, dels que sumen?

Nº 5, Si algun dia canvia la truita, m'agradara veure a molt dels que ara "treuen pit" si també el treuen.

Nº 6, els que sumen son els que fan soroll, assemblees etc. per la "inseguretat al poble" amb govern enemic a Tortosa? i ara callen i accepten disciplinadament que estesem si fa o no fot, tret de govern amic , clar.

Nº 6, "aquests" "ells" " son pokets". aquest es el tema.

Anònim ha dit...

1- La gent participi o no, cadascú es lliure i cadascú es el k fa.

2- El que no participa suposo k ho fa amb llivertat, xo com no participa no pot criticar. I si ho fa, ho fa sense saber el que critica.

3- El k critica ponderadament ho fan contrakualsevol cosa k es faigue, i no per tenir una opinió del k es fa (xk ja no arriven a fer-ho), sino k ho fan solament contra ki ho fa. Es a dir, no importa el k es fa, sino ki ho fa. (una pena).

4-PDE. Un nominat com tants d'altres. K no tots els nominats es mereixen guanyar?. Aki es vota. I ki bulge estar als recomptes k ho demane xk segur k no deuen posar problemes.

5-La truita?. Com a de canviar si no es veu ningú més k sume. Els k van en contra espero k estiguin on estan. ( i d'això vos podria dir moltes coses).

6-Govers amics i enemics??. Akí sols hi ha una cosa important. Jesús. I estasamb el poble o contra el poble. De moment algú ja ho ha entés. Els altres en 8 anys ni ho van entendre i pareix millorar. Així k, xk canviar?.

7-Pokets? es k tal i com van no crec k siguin més. El dividir et porta a menos. Suma i guanyaràs amics.

8-Algún dia me posaré en política, xo me retiraràn prompte per ser massa clar. Millor me kdo on estic.

9- Tan d bo Tortosa fes la mitad de coses k este poble.

10- Segur k moltes coses s'han de millorar, així k no vos adormiu!.

Anònim ha dit...

Si volies fer un decàleg ho has aconseguit "anònim" interlocutor.

Suposo que la innocència d'alguna de les "respostes" es atribuïble a la edat; amb el temps es cura, no pateixis.

Si com es evident i tu acceptes cadascú es lliure de participar, perquè la critica a qui no participa?.
Com a reflexió genèrica , l'al·lusió al que critica a qui i no el que, em sembla correcta, però no m'hi sento al·ludit, en absolut.
Sobre el canvi de truita, no parlàvem si ha de canviar, si val la pena, si s'ho mereixen etc. parlàvem/a de si fos el cas, veuríem si els que ara sumen continuarien suma'n. Sobre el canvi en podem parlar un altre dia.
Sobre que l'unic important es Jesus, com a frase populista ja esta be, de fet ho he sentit ha dir a Lluesma de Tortosa o Fraga d'Espanya ( "lo unico importante" )es com lo de "el que no esta amb mi, esta contra mi" que es el que vols dir quan escrius: "I estas amb el poble o contra el poble". La mateixa filosofia, disfressada de pluralisme, que s'amaga darrera de moltes frases teves.
Això de ser massa clar, be, que et sembla que s'hagi marginat gent del poble per formar part de determinades plataformes reivindicatives i que a altres se les hagi subvencionat?
Referent a la dedicació a la política, no t'enganyis, A Jesús un no si posa en política, li posen.
Nomes m'atreveixo a donar-te un consell: no t'ho prengues com res personal i no et sentis al·ludit.
Els que cobren per sentir-s'in no si senten.
M'ho he passat molt be.

Anònim ha dit...

La conversa sempre es positiva. Jo tmb meu passo b.
Ja has fet b de no sentirte aludit, no era ni es la intenció ja que tampoc se qui ets.
En kuan si algu ha estat marginat (desconec el cas) ho trobaria greu, xo ja et dic k ho desconec i ho dubto.
En quan a populista? No, i me sap greu k ho compares fent alusió algún feixista. Sols penso k o construixes o destruixes. Evidentment que hi ha moltes maneres de fer-ho, xo es que al poble sols veig als que fan (i crec que hi ha gent de diferents "colors") i als k intenten desfer. Sol vull dir que el normal es que es puga tenir unaltra opinió i idea de fer diferent i sols x això no vol dir k tingues k destruir. Pots sumar i opinar, fer i demostrar. Sigues d'on sigues.
En kuant a la política, estic d'acord que no tothom hi sent, això es com molts esports, senten els colors o la pasta???. Però tmb penso si a esta lliga es pot estar xls diners. Tan es cobra?? Xk venent mocadors al 4 camins pots trauret millor sou k ocupar un càrrec polítc al nostre poble. Segur.
I una cosa més si hem permets. T'hi posen en política?, al final es un mateix ki decideix (ningú ma posat una pistola al pit ni he vist a ningú k li fes a algú altre). Lo fotut seria k sols uns poketets tingessen els rols, no?
Has pensat mi amb lo de si no pots amb l'enemic uneix-te a ell?. ( no malinterpretes el d'enemic). Tot es provar-ho.
Mira, jo acceptaria ser president espanyol per poder autoritzar un referèndum d'autodeterminació a ki ho demanés. No se.... tot es segons la situació!.

xavi ha dit...

m'agrada la polemica, senyal que la gent escola el programa!!!!! vaaaa animemmmm no critequesem i no cal que reses home que ja sabem que es molt probable que guanyadors no surtiguesem, resa per altres coses que potser sera millor.
Salut per a tots!!!

Anònim ha dit...

Nomes com a despedida i perquè ho trobo important:
Em sembla collonut que la gent participi, col·labore i fase el que li vinga de gust, això esta mes clar que l'aigua.
Dius que no et consta cap marginació, be, suposo que no m'equivoco molt si dic que tens una bona relació amb Terrer Roig; pos pregunta'ls-hi si quan feien publica militància del seva posició antitransvasament eren convidats sovint a actuar al seu poble. M'estranya que no ho sàpigues.
Finalment, ara si: a Jesús es fa realitat aquella dita de " No hi ha ball a la vila, que Marieta no hi siga" Aquest es el tema, tot ha d'estar beneit, aprovat, controlat, autoritzat, i si pot ser subvencionat, això si, amb un somriure. T'asseguro que molts dels beneits i controlats també compareixen aquesta critica.

El Far Grup & Oversound ha dit...

Ei!! si, no cal k reseu per estes coses, reseu x..... ups!!!. A k es resa normalment????.
Ara, el xou el dia de laeremònia està garantitzat!!!! RESE KI RESE!!!!.

El Far Grup & Oversound ha dit...

ei!! Lo de Terrer ara ho veig!!!.
Jo si puc aportar algo al tema vos asseguro k en Terrer al poble no hem tingut cap problema amb l'Ajuntament. Durant uns anys ni tocavem a Tortosa ni a Jesús. El mésaprop k tocavem era a Roquetes. Cada 2 anys, pel Tradicionàrius i el dia de la Independència.
Resulta que si a Jesús no tocavem kuan tocava, k seria a la fira de l'oli, era xk ki ho organiten eren (llavors jo tmb estava) el grallers. Recordo alguna vegada k desde l'ajuntament ens preguntaven (als grallers) k com es que no anava Terrer. Com a Terrer vam anar al 2001 i després...fins ara al 2009. Les raóns son ben diferents a les que podeu pensar i no crec k aratingem k remoure res.
Com a membre i portaveu de Terr vos asseguro k el l'ajuntament no hem tngut res dolent. Això si, jo sempre he criticat k no tokavem al poble. Vam tocar a festes el 2000 o 01 (no recordo) a La Pèrgola, i a Tortosa a l'ajuntament 1 cop. Després,....0. Hem tocat a Santa Tecla, a la Mercé, Andorra, Blanes, a festes de Vinaròs, Benicarló, Roquetes... I a la CINTA? MAI!!!. A Jesús potser ja tocaria després de 8 anys, xo no ens keixem, hi ha més pobles i tmb venim de tocar a la Fira de l'oli, i fa 2 anys vam estar a l'aniversari de la Societat cultural Sant Josep. Evidentment k estem amb La Marató, Tsunamis i el k convinge.
Això si, k estiguem marginats...dubto k ningú de Terre pugue dir això. Si a Jesús estem marginats...a Tortosa com ho diriem...exil·i?. A si! en la plataforma vam tocar de gratis (com sepre serà)... i després resulta k algú cobrava...això ja era el colmo. Però ja son figues d'un altre paner!
Salut!

Anònim ha dit...

Desconec el de Terrer
Qui es deixa comprar es que està en venda. No?