103.3 FM Radio Tortosa

Ràdio Tortosa 103.3 FM www.radiotortosa.cat

Divendres de 17h a 18h.

Dissabtes de 10 a 12h.



La Pèrgola TV

15 d’abr. 2009

La Pèrgola amb el Catalònia.



Després del descans de Setmana Santa ja tornem a estar aquí.
Com ja sabeu, el passat 5 d’abril, l’equip del programa va retransmetre el partit de futbol entre el Catalònia CF i el CD La Cava. Aquest partit era molt decisiu per a tots dos equips, ja que es jugaves les possibilitats serioses d’optar a la lluita per l’ascens de categoria.
El partit va acabar amb un 2 a 1 per a l’equip de la Santa Creu, amb un gol a les acaballes del partit del gran “Pitxixi” Aleix, que ja va venir al programa fa uns mesos.

Aquest partit no sols va ser important per al Catalònia, sinó que per a l’equip de La Pèrgola també. Va ser el primer partit de la història del Catalònia retransmès per Ràdio.
Això va ser possible gràcies a La Pèrgola i a Radio Tortosa, amb la col•laboració del Catalònia que va posar tot a la nostra disposició.
Voldríem donar les gràcies a l’equip del programa “Diumenges en roig i blanc”, ja que vam ocupar durant 45 minuts un espai reservat per a ells.

El partit també va ser retransmès amb la nostra veu per Televisió Tortosa durant la 2a part i vam gravar uns esqueixos per al Canal Terres de l’Ebre que van sortir el dia següent al programa de Michel Vinyes “Més esports” i que podeu veure en aquest video que el mateix canal a penjat al seu compte de Youtube.

El partit va ser retransmès per Xavier Subirats, Pere Panisello, Eusebi Morcillo i l’Albert Melero. A la torre de control de Radio Tortosa va estar Sebastià Porres.

Esperem poder repetir l’experiència aviat, i ja podem dir que si el Catalònia acaba la temporada amb opcions, es podria tornar a repetir un altre cop aquesta temporada.