103.3 FM Radio Tortosa

Ràdio Tortosa 103.3 FM www.radiotortosa.cat

Divendres de 17h a 18h.

Dissabtes de 10 a 12h.



La Pèrgola TV

26 de febr. 2010

Programa 50 (26 de febrer de 2010)

Ja estem en plena fira de l’oli!. Com en la passada temporada, hem dedicat dos programes per poder explicar bé tota la programació de la fira.

En el primer programa fem un repàs dels actes específics de la fira, i en el segón el dediquem a fer una especial atenció als actes més folklòrics, com la Trobada de grallers i dolçainers, les cantades i el concert final amb Terrer Roig, Pepet i Marieta i Les Absentes.

Amb Jordi Sebastià hem repassat l'agenda Folc i en la segona part hem comptat amb Oriol Grau dels Grallers de Jesús, veritables amfitrions de la trobada i la festa Folc.

Felicitem a tots els que participen de la fira, enguany arribem als 15 anys, i no es una feina fàcil.

I com no, hem fet els esports, la tertúlia i la cultura. A!!! I atenció, estrenem nova secció amb Jordi Sebastià, "La Màquina del temps", no vos ho perdeu!.

Aquest programa es més fàcil gràcies a Rest. Amaré. Rest. Zuev, el Pub la Lluna, el Forn de Carlos Ripollés, el Xampú Xampany i Mundoluz.net .
Programa 50:

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Jordi, si l'altre dia "defensava" Pau, avui et "defenso" a tu:
La millor secció, la teva. Lo de Justo Molinero, ja ho vaig dir fa setmanes.
I atenent als suggeriments de Melero, sobre fer comentaris etc. a Pau li he de dir que el que van detenir i treure el carnet és el president de Nuevas Generaciones ( branca juvenil del PP ), no de la DGT i d'on ha dimitit es de la comissió del congres de Seguretat Vial.
Xeic veig que us ha afectat molt la meva defensa de l'altre dia, que per cert, més que defensa era una critica, però pel que veig no us en vau adonar.
Jo crec que el que m'hauríeu d'agrair es que us anime el bloc de tant en tant.