103.3 FM Radio Tortosa

Ràdio Tortosa 103.3 FM www.radiotortosa.cat

Divendres de 17h a 18h.

Dissabtes de 10 a 12h.



La Pèrgola TV

18 de febr. 2010

Programa 49 (17 de febrer de 2010)


L’alcalde de Jesús, Pere Panisello, i Dolors Queralt, reg. de Cultura, han visitat el nostre programa.
Hem parlat sobre la fira de l’oli que es celebrarà al nostre poble el proper cap de setmana, les activitats, concursos, espectacles, estands…

Després hem fet una ronda de preguntes que vosaltres ens heu enviat al correu del programa i via xat de La Pèrgola TV.

En la segona part hem pogut acabar de fer preguntes importants que ens quedaven per fer. I com es habitual hem fet els esports, la tertúlia i la cultura.

Aquest programa es més fàcil gràcies a Rest. Amaré. Rest. Zuev, el Pub la Lluna, el Forn de Carlos Ripollés, el Xampú Xampany i Mundoluz.net .

Podeu descarregar el programa aquí!

Pèrgola 49


11 comentaris:

Anònim ha dit...

Ho he entès be? Mocadors de pataca o de pataqueta?

Anònim ha dit...

Vergonya us hauria de fer. Feu llenya del més jove. A la primera pregunta de les moltes imbecils que li heu fet, i soleu fer, a Pau: " Saps qui es este home ", ha dit el que vatros no teniu collons de dir: "Si, el president de l'EMD".
A més, crec no es gens però gens criticable que un consideri que el qualificatiu de maricon no és cap insult. Com a mínim ja esta be que encara que sigui formalment, és considere així. I voler entrar en disquisicions intel·lectualistes a un programa com el vostre.....
En relació a la consideració de l'escacs com un esport, tampoc és cap animalada qüestionar-s'ho. Perquè clar, si el gran argument per a defensar que és un esport es perquè per a moure una fixa has de menejar el braç. Jo trobo que l'argument més definitiu de que no és un esport es que si ho fos no hi jugaria Jesús.

marc (autentic seguidor de la pergola) ha dit...

l'unic que fa escrits imbecils ets tu,es mes me sembla que ets un imbecil de mucho cuidao que nomes saps escriure pero tens tanta temor que no tens ni nasos d'escriure qui ets.

Anònim ha dit...

marc, marc?. Ah, si, marc, home, marc.
Famós a tot el mon. El que te els nassos de dir-nos qui és.
Una coseta, autentic seguidor de la pèrgola no vol dir ser necessàriament pilota, seguidor vol dir que l'escolta assíduament. Com jo.
Finalment, un nota al marge, per a l'administrador. Fer preguntes imbecils no vol dir ser-ho. Cosa que a mi si que se'm ha dit.

Anònim ha dit...

Nota per a l'administrador.

"me sembla que ets un imbecil"

pompeu fabra:
v intr 1 Ésser en aparença, oferir-se als ulls o a la imaginació com si fos. Sembla bo, honrat, intel·ligent.

2 Tenir l'aparença d'alguna cosa, essent-la o no. Vestit així, sembla un pagès. Semblava tot un altre, no semblava el mateix.

Per lo tan no sa dit ha ningu q o sigue. O pareix, pro no te xq.

Anònim ha dit...

Molt be doncs, vist així, tu, sembles una persona educada.

Anònim ha dit...

I això sembla una reunio d'alcohòlics, en tans d'anònims

Anònim ha dit...

Este anonim es molt viu. Deu dedicar-se a la politica.

Anònim ha dit...

A mi me sembla q lultim anònim no es tan viu i va molt equivocat. Potser si q ell es polític.

Anònim ha dit...

be, despres d'haver llegit alguns comentaris i referent a l'escrit numero dos, m'agradaria dir-te que si el programa de radio esmentat no t'agrada i creus que fan preguntes imbecils pues no l'escoltis i ja esta. Es tant facil com aixo, no cal hanar posant merder.
Per cert felicito a tot l'equip de la pergola per la tasca que esteu realitzant.

Anònim ha dit...

Avore company, jo no he dit que el programa no m'agrade i que fan preguntes imbecils. Jo he dit "A la primera pregunta de les moltes imbecils que li heu fet, i soleu fer, a Pau".....No he parlat del programa en general ni de tots els programes.
Peró, es més, encara que no m'agrades gens ni mica, en tant que fet a una radio publica ( municipal ) tinc tot el dret d'opinar en el sentit que em roti.
Per la mateixa regla de tres, a aquelles persones que fa uns mesos van protestar per un determinat tractament d'un tema, que ara no cal recordar, també se'ls hi hagués pogut dir que si no els hi agrada que no l'escoltin. Pobre argument, company.