103.3 FM Radio Tortosa

Ràdio Tortosa 103.3 FM www.radiotortosa.cat

Divendres de 17h a 18h.

Dissabtes de 10 a 12h.



La Pèrgola TV

30 d’oct. 2009

Amaré Restaurant: Menú Castanyada 2009

1 comentaris:

Ester ha dit...

DENÚNCIA:
Només m'afegeix-ho per un motiu. Em fa pena que hi hagi gent que es dedica a informar i que esta cara al públic i que parli sense contingut i sense saber. Abans de parlar d'al·lèrgia informeu-vos, que ... mare meva les barbaritats que heu arribat a dir.
Què se suposa que hem de fer amb els nens al·lèrgics? Deixar-los a casa quan hi ha cap festa? No és qüestió de limitar ni privar res a ningú, les coses es poden fer sense problemes, i buscant solucions a problemes que molts cops no arriben ni a ser-ho ja que disposem de les nostres pròpies lluites i alternatives.
És penòs que parleu així de criatures, els nens al·lèrgics no són "pobrets" són nens normals, o a cas cada nen no té els seus propis ques? Un és vergonyos i se la de tractar com toca, un altre és hiperactiu, l'altre és un ploramica.... perdoneu però estem parlant de salut, espero que el pròxim cop penseu més el que dieu, que a tothom li pot tocar a casa.
Quan pugueu us escolteu vosaltres mateixos http://lapergola08.blogspot.com/ és Cliqueu on diu : Programa 36. Dij 29 d'octubre Part 2. Cultura, esports, terulia i l'Aitor Pérez!