103.3 FM Radio Tortosa

Ràdio Tortosa 103.3 FM www.radiotortosa.cat

Divendres de 17h a 18h.

Dissabtes de 10 a 12h.



La Pèrgola TV

30 d’oct. 2009

La Pèrgola 35 ( 22 d’octubre 2009 )

En aquest programa estrenem la secció del Jesús M. Tibau, un escriptor que es troba a la primera línia de la literatura ebrenca i catalana.
Recentment ha guanyat el premi a millor bloc de literatura catalana, així que es un plaer que el Jesús tingui una secció al nostre programa.


També hem pogut parlar de
caça, i en concret de la que hi ha al Delta de l’Ebre. Les basses, els barrejos, les llunes… Un tema complex que Ramón Bertomeu ens ha explicat detallad
ament.

A iniciativa del nostre xat del canal de La Pèrgola TV, els nostres seguidors ens han demanat que parlem sobre un tema delicat, la LEAR, així que per donar més profunditat al tema farem un especial en el programa 36.


Està clar que les Terres de l’Ebre tenim poc pes en el conjunt de Catalunya, que si aquesta fàbrica es trobés a l’àrea metropolitana podríem està parlant d’unes altres solucions.


Senyors, Alcanar, La Sénia, Tortosa, Gandesa i les
Terres de l’Ebre al complet també som Catalunya. Pareix però, que la majoria de cops Catalunya s’acabi al Coll de Balaguer.

Com sempre comptem amb les seccions setmanals, la cultura, esports, la “PocSucada”, la tertúlia i més sorpreses, regadet amb cervesetes del Pub La Lluna, pastes del Forn de Carlos Ripollés, entrants del Restaurant Amaré i per menjar en poca pela, Restaurant La Gela. Aquest programa s’ha registrat en directe al Restaurant Amaré de Roquetes.