103.3 FM Radio Tortosa

Ràdio Tortosa 103.3 FM www.radiotortosa.cat

Divendres de 17h a 18h.

Dissabtes de 10 a 12h.



La Pèrgola TV

11 de juny 2010

Programa 64 ( 9 de juny de 2010 )


En l'últim programa hem comptat amb Niko i la Masha, el Club esportiu de ball Jesús, amb el Punt@Jove i l'Arturo Altadill (Altadill@Racing).

Els primers d'entrar en antena han sigut una de les millors parelles de ball del país, Nicolàs Garcia i la Masha Turlupova. Ells solts han guanyat el campionat de Catalunya i el sub-campionat d'Espanya, cosa que es diu molt ràpidament però que tal i com ens han explicat es fruit de molt de treball i entrega per el ball i la compenetració dels dos.

Amb ells hem parlat sobre la generació que ens puja i de com preparen als xiquets per viure aquest esport/art.

El Club esportiu ball Jesús ha crescut molt amb dos anys i han aconseguit molt bons resultats en els campionats de ball. Recordeu que el passat any van viatjar a Mallorca per competir, amb tot el que suposa marxar amb nens i nenes lluny de casa per poder ballar en les competicions.


Per tot aquest progrés la gent que participa amb els Jesusencs de
l'any ha cregut que son mereixedors del guardó i es troben a la final, juntament amb Geremi Alcoba, els 7Cervells i Mossen Paco.

Després hem comptat amb Clara Curto del Punt@Jove, i es que compleixen dos anys de vida i això es motiu de celebració. Aquesta festa serà el dimarts 15 de juny a les 17h a la Plaça de les Ànimes, al costat del Punt Jove. Hi hauràn jocs, sorpreses, música, entrega de premis... i els nens de l'escola D. Mangrané ens podran fer preguntes als Pergoleros, que estarem allí presentant l'acte.



En la segona part hem agafat la moto, i es que hem tingut a un corredor que competeix amb els millors pilots professionals amb un equip amateur, l'Arturo Altadill. No ha vingut sol, ja que el seu inseparable equip sempre l'acompanya, en José i Víctor sempre estan pendent del pilot i de la moto.

En José i en Víctor ens han contat que fan mentre l'Arturo corre, els punts de control, recorreguts, assistència... i de quines averies pateixen les motos, les rodes... en fi, tot un món que amb una mica de detall ens han pogut explicar durant el programa.


I ja per acabar, hem tingut la màquina del temps, la cultura i els esports.

Ara ja sí que hem acabat la temporada, 64 programes, més de 7 mil entrades al bloc, TV per Internet en directe, xat... ara toca descansar. Moltes gràcies a tots.


I com no, aquest programa es més fàcil gràcies al Rest. Amaré, Rest. Zuev, el Pub La Lluna, el Forn de Carlos Ripollés, el Xampú Xampany, Mundoluz.net i Comestibles Curto.



Programa 64


Part 1 amb Nico, Masha, el Club de ball esportiu Jesús i Clara Curto del Punt@Jove.

Part 2 amb Arturo Altadill, la màquina del temps, esports i la cultura.