103.3 FM Radio Tortosa

Ràdio Tortosa 103.3 FM www.radiotortosa.cat

Divendres de 17h a 18h.

Dissabtes de 10 a 12h.



La Pèrgola TV

28 de maig 2010

Programa 62 ( 26 de maig de 2010 )


Avui hem tingut molta gent al programa!!!, i això ens agrada molt.

Primer de tot hem comptat amb un bon amic nostre, Pere Panisello, president dels 7 Cervells. Els 7 cervells han estat premiats amb els premis "ebreliders" per mig de votació popular. I això no es tot, ja que també es troben a la final dels Jesusencs de l'any.

En Pere hem comentat com ha acabat tot amb el tema de la normativa europea del foc, si es podran fer correfocs, si la gent podrà participar-hi... i com està la situació dels nostres germans de la Catalunya nord, ja que l'estat Francès pareix que no els ha donat el suport que necessitaven...

A continuació hem pogut fer la cultura, els esports i la nostra estimada secció de "La màquina del temps".

En la segona part hem tingut un altre Pere Panisello, però en aquest cas el Regidor d'esports de l'Aj. de Tortosa i president de l'EMD de Jesús. En Pere ens ha presentat els actes que durant tot el dissabte 29 es faran a Tortosa en motiu del V dia de les seleccions catalanes.

Hi haurà partits internacionals de futbol sala, korfbal, tennis taula, competicions de bike trial amb espectacle de llum i so, una cursa popular de 7km que passarà pel riu i amb obstacles espectaculars, i tot acabarà amb un final de festa amb Terrer Roig, Lexu's, Brams i els Pets.

I per acabar aquest programa tant transitat, hem tingut a la gent del Cau de les Fades de Tortosa, ja que aquest dissabte realitzen un concert, al centre d'activitats, on actuarà Magluss http://www.myspace.com/magluss . El Magluss es un músic i compositor experimentat que compta amb 14 discs de música de relaxació i de sons de la naturalesa. Tot un luxe que no vos podeu perdre.

Aquest programa es més fàcil gràcies al Rest. Amaré, Rest. Zuev, el Pub La Lluna, el Forn de Carlos Ripollés, el Xampú Xampany, Mundoluz.net i Comestibles Curto.


Programa 62

Part 1 amb els 7 Cervells, els esports i la màquina del temps.

Part 2 amb Pere Panissello i el Cau de les fades i Magluss.