103.3 FM Radio Tortosa

Ràdio Tortosa 103.3 FM www.radiotortosa.cat

Divendres de 17h a 18h.

Dissabtes de 10 a 12h.



La Pèrgola TV

21 de maig 2010

Programa 61 ( 19 de maig de 2010)


(haaaaaaaxiiiissss!!!!!)...uf!, perdó!!. Avui hem parlat d'al·lèrgies!!!, ens ha visitat el Doctor Josep M. Manresa, especialista en al·lèrgies respiratòries de l'Hospital de Tortosa HVC.

Ja sabem que d'al·lèrgies en hi ha moltes, i ara que es la primavera molta gent te problemes respiratoris degut al pol·len, àcars... però l'al·lèrgia pot venir de molts de llocs, fins de la panxa del bou!!.

Amb el doctor ens ho hem passat molt bé, i aprofitant l'ocació ens a donat uns consells que de segur ens serviran a tots.


La "Pocsucada" a tornat a aparèixer... però ho tindreu que sentir al programa!!, i com no, els esports, la màquina del temps, la cultura i la tertúlia.

També hem avançat el dia que farem la festa de cloenda d'aquesta segona temporada, i atenció, serà divendres 11 de juny al Pati de la Immaculada, i podrem vore l'actuació d' "Ausebio lo tot terreno", el Mag Ignasi i Nando Santos en acústic, acompanyat de Paco Prieto, que ens presentarà el seu disc "De Corazón".


Aquest programa es més fàcil gràcies al Rest. Amaré, Rest. Zuev, el Pub La Lluna, el Forn de Carlos Ripollés, el Xampú Xampany, Mundoluz.net i Comestibles Curto.


Programa 61


Part 1 amb el Dctr Josep M. Manresa.


Part 2.