103.3 FM Radio Tortosa

Ràdio Tortosa 103.3 FM www.radiotortosa.cat

Divendres de 17h a 18h.

Dissabtes de 10 a 12h.



La Pèrgola TV

16 d’abr. 2010

Pèrgola 56 (14 d'abril de 2010)

Ja tenim la fira literària aquí!. Ja ha passat un any...

Hem tingut a la Dolors Queralt, acompanyada del Xavier Aragó. Amb aquest hem parlat sobre el Projecte 2 del recital poètic a Gerard Vergés que es podrà veure a la Sala Jordi Brull aquest divendres a les 20h. Aquest recital és una obra de teatre a quatre veus extret de L'ombra rogenca de la lloba, interpretada per Xavier Aragó, Vicent Pellicer, Clara Llinares i Mercè Queralt.

Amb Dolors hem pogut aprofundir més amb els múltiples actes que es realitzaran a la fira aquests dies, del 16 al 19 d'abril.

Aquest any, la firà Joan Cid i Mulet tindrà com a personatge principal l'escriptor Gerard Vergés i Príncep (1931).

I com no, podreu sentir la Màquina del temps, la cultura, els esports, a Justo, la Pocsucada.... i la nostra tertúlia.

Aquest programa es més fàcil gràcies a Rest. Amaré. Rest. Zuev, el Pub la Lluna, el Forn de Carlos Ripollés, el Xampú Xampany, Mundoluz.net i Comestibles Curto .

Podeu descarregar el programa aquí:



1 comentaris:

Anònim ha dit...

a vore Dolors Queralt, l'obra de davant l'església no es pot dir que és per a guanyar espai. primer, sinó es tomben les cases d'espai no se'n pot guanyar i si a mes s'ha de posar jardineres per delimitar la calçada de l'acera, es evident que d'espai total se'n perd, a no ser que les jardineres siguen de 5 cm d'ample. Cal reconeixe que quedara millor que el que estava, aixo si, com tambe es evident que, parlant de prioritats, a la part de dalt del poble encara hi ha algun carrer que una capa d'asfalt no li aniria gens malament.
En relació a les jardineres de davant l'estanc, es collonut, esta clar que els que aparquen dalt la cera son incivics, pero la pregunta es: PER QUE NO ES POSEN JARDINERES ALLI?
l'argument de " perque aparcarien al mig del carrer " es una excusa de mal pagador.
En quant a la fira....felicitats.