103.3 FM Radio Tortosa

Ràdio Tortosa 103.3 FM www.radiotortosa.cat

Divendres de 17h a 18h.

Dissabtes de 10 a 12h.



La Pèrgola TV

17 de juny 2009

La Pèrgola amb el Cata al TN de TV3


Aquest diumenge vam fer una retransmissió especial.

Ja fa uns mesos vam ser els primers en fer una retransmissió de ràdio d’un partit del Jesús Catalònia al camp de la Santa Creu. Va ser contra el C.D. La Cava, i aquell partit va significar el punt d’inflexió dels jesusenc que es van disparar cap al segon lloc de la classificació, empatant a punts amb el líder, el Camp Clar, classificant-se per la promoció.

Aquesta setmana hem fet un altre rècord, ser els primers de la història en fer un partit del Catalònia íntegre per televisió, i ho vam fer de la mà del Canal Terres de l’Ebre.

La Pèrgola va comentar un partit polèmic, a porta tancada per uns incidents que van ocórrer al partit d’anada, en un camp poc preparat per a partits de tensió com són els de promoció.

Un tancament polèmic i injust que castigava als aficionats i un equip que sempre s’han comportat de manera exemplar.


La gent va acudir a recolzar el se equip des de el carrer, on es va poder seguir el partit gràcies a una televisió amb les imatges del Canal T.E. i amb comentaris de La Pèrgola, que va posar el material necessari per a que tothom pogués sentir el partit.

Agraïm a Terrer Roig que ens deixés el seu equip de so per aquest dia.

Estava prevista una pantalla gegant gràcies a la col•laboració de Electrojulio, però al final no va ser possible degut a la forta claror que hi havia aquest dia a la Santa Creu.

Aquí vos deixem les imatges del TN Comarques de dilluns.

Volem dir que ha causat un poc de malestar que a TV3 (gràcies per treure la notícia, encara que sigui al comarques, podria ser més) surtis el nom de Tortosa, quan el mateix que fa la notícia, Víctor Sorribes, sap perfectament que es trobava a Jesús i no a Tortosa. Si volen ser legals del tot, el nom que tocava era E.M.D. de Jesús. Igualment el mateix nom del equip es Jesús Catalònia. C.F.

Moltes vegades ens traguem notícies de circumstàncies que afecten a poques persones o que si a caigut un glaçó a la torre de Collserola, i aquí ens tanquen un camp de futbol sense precedents en la manera que ho han fet i ens trauen al comarques. I gràcies als companys del Canal Terres de l’Ebre, perquè sinó...

Bé, aquí el vídeo:
La notícia respecte al Catalònia surt al minut 4 i "s'allarga" 1,5 minuts.

2 comentaris:

krusty ha dit...

Ara ja només falta l'elecció de Jesusencs de l'any i fi, llavons si, de la temporada pergolera!!

Albert M. ha dit...

I kin final de temporada!!!