103.3 FM Radio Tortosa

Ràdio Tortosa 103.3 FM www.radiotortosa.cat

Divendres de 17h a 18h.

Dissabtes de 10 a 12h.



La Pèrgola TV

21 de nov. 2008

PROGRAMA 5 (21 novembre 08)

Avui tindrem entre natros a Gemma Tàrrega, Presidenta de l'Associació de Dones de Jesús, que mos explicarà quins actes hi ha programats per a condemnar la violència de gènere!! Comentarem notícies relacionades en lo casc antic, una nova troballa d'una muralla andalusina, de la Catedral, de certs vehicles que dificulten arribar a la Pèrgola, d'art en temps de crisi, de faristols, de l'Agenda setmanal del poble, dels esports locals, de....UF!! quin munt de coses!!
Com sempre us tocarà escoltar lo programa si voleu saber més!!

Ah!! i aquesta setmana als "refrescos" gentilesa de "Pub la Lluna" s'uneix "El Forn de Carlos Ripollés", en una gran gamma de pastes per a picar abans de dinar!! UM!!! que bones!!
Si algun comerç o empresa més vol col·laborar per la causa serà benvingut!! I de moment, gràcies als 2 patrocinadors, que mos fan que el programa mos passe millor!! ;)

Programa 5_Part 1 (21 nov 08)

Programa 5_Part 2 (21 nov 08)

Per si teniu dubte de com fer-ho: Instruccions

3 comentaris:

Anònim ha dit...

primer, col·laboració desinteressada:
polivalent: cosa que val per a varis usos.
polifacètic: persona que te o serveis per a varies facetes.
I ara una mica de critica, alguns dels comentaris que feu son d'un tacte una mica friki: repartidor del Tosca, agressió del capita del Catalonia dient "que vingue, que vingue", com si es tractes d'explicar una proesa. Finalment una de mes calat, que, mes que frikisme, denota partidisme: Melero "acusa" a Esther de poc imparcial per no convidar a la gent, que vulgue, a quedar-se a misa, i ell a la Chacón li diu amb ironia que es molt catalana, i Esther, per acaba d'dobar-ho diu que " mes que Montilla"
Un poquito de por favor.....

Anònim ha dit...

anonim: M'encanta la teva opinió. Ahir me van fer el mateix comentari una seguidora des de Barcelona.
Encertat!.
gràcies pels comentaris de tots, els k ho feu al bloc, al facebook i els missatges personals!.

A. Melero

krusty ha dit...

Les crítiques sempre són bones!! si són constructives, com és el cas anterior!! a més demostren una cosa...q s'escolta lo programa!!

Entre tots esperem fer un programa millor dia a dia!!

Merci!!