103.3 FM Radio Tortosa

Ràdio Tortosa 103.3 FM www.radiotortosa.cat

Divendres de 17h a 18h.

Dissabtes de 10 a 12h.



La Pèrgola TV

4 de des. 2009

Programa 41 (2 de desembre de 2009)


Aquesta setmana hem comptat amb Manel Canalda, coordinador del futbol base del Catalònia i Manolo Calvo, delegat del primer equip i membre de la junta del club de futbol J. Catalònia.

Ens han presentat el II Torneig de futbol Poble de Jesús, en categoria aleví. Una iniciativa del club en que ens porten equips de primer nivell al camp de la Santa Creu.

El torneig es celebrarà el proper 8 de desembre a partir de les 10h i comptarà amb la participació del RCD Espanyol, València CF, Real Zaragoza, UE Rapitenca, CD Roquetenc, CD Tortosa, Ebre Escola Esp. CF i CF Jesús Catalònia.


També hem pogut repassar la situació del primer equip i la del futbol base.


En la segona
part hem tingut a Olga Besolí, l’escriptora dels contes de Muniatto. Aquesta vegada però, no hem parlat exclusivament dels contes, ja que aquesta jove escriptora Jesusenca (actualment resideix a Tortosa) ha guanyat el Premi Micalet de Teatre 2009, en la XXII Edició dels Premis Miquelet de València, amb la seva obra POLS DE ROSES, i que serà publicada per la Universitat de València.

Olga, moltes felicitats!.


Després de tot hem tingut la Cultura i els esports amb la nostra tertulia.


El programa ha anat acompanyat dels nostres patrocinadors: Pub La Lluna, forn de Carlos Ripollés, Rest. Amaré, Rest. La Gela i el Xampú Xampany.


Programa 41 Part 1 (II Torneg de futbol aleví poble de Jesús)

Programa 41 Part 2 (Olga Besolí, esports, cultura i tertúlia)