103.3 FM Radio Tortosa

Ràdio Tortosa 103.3 FM www.radiotortosa.cat

Divendres de 17h a 18h.

Dissabtes de 10 a 12h.



La Pèrgola TV

30 de set. 2009

Festa i 1r programa en directe per TV


El dia 1 d’octubre La Pèrgola torna amb més força, el mateix grup, nous col•laboradors i noves seccions, però això encara no ho desvetllarem del tot. Com no podia ser menys, en farem una de les nostres.

La 1a temporada va ser un èxit, vam ser els primers en fer ràdio a Jesús, els primers en fer un programa en directe per Internet, els primers en retransmetre un partit del CF Jesús Catalònia en directe per Ràdio i després per TV. Ens vam quedar a les portes de fer la promoció del Catalònia en directe per satèl•lit, vam portar figures de nivell nacional a les nostres festes musicals.... i per damunt de tot ens ho vam passar genial.


Ara anem a per un altre repte, fer el 1r programa de la temporada en directe per La Pèrgola TV des del Pub La Lluna, i per finalitzar, una actuació de Gemma & Manu.


Els dies 2 i 3 d’octubre en horari habitual es podrà escoltar per Ràdio Tortosa (103.3 FM) i com la resta de programes estarà tot penjat al nostre bloc.


Així que demà continua una aventura, que va començar sopant, es va convertir amb 8 pàgines de word i ha acabat sent “La Pèrgola”.


Us esperem el dia 1 d’octubre a les 22h al Pub La Lluna de Jesús, C/ Sebastià Ladrón 20.

5 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

demà me'n vaig a la Lluna

El Far Grup & Oversound ha dit...

tots a la lluna!!!

krusty ha dit...

L'habitarem!!! tots cap allí!!

krusty ha dit...

Per cert, Jesús, ja t'ho has pensat bé això??? mala gent no som, però una mica així, aixà si!! jeje!!

El Far Grup & Oversound ha dit...

No assustes al personal Krusty!!!