103.3 FM Radio Tortosa

Ràdio Tortosa 103.3 FM www.radiotortosa.cat

Divendres de 17h a 18h.

Dissabtes de 10 a 12h.



La Pèrgola TV

22 de maig 2009

Programa 28 (22 de maig de 2009)

Ja està aquí ja arriba el 28 tiririt!! (en to de l’Arale queda bè). Ajajaj Val, això seria una patinada.

Avui al programa hem comptat amb Elvira Ferrando i Pau Fernández, Vice-presidenta i President de l’Associació d’Empresaris de Jesús (AEJE). Amb ells hem conversat sobre l’associació, el seu creixement de membres amb uns pocs mesos i els seus projectes immediats.

Un dels projectes es l’edició d’una guia del comerç i de les diferents activitats empresarials que es realitzen a Jesús per donar a conèixer les activitats empresarials de Jesús.

Un dels temes que més podeu conèixer es el concurs de dibuix que han organitzat per trobar una moscota i un nom per a la mateixa. Al concurs poden participar Jesusencs menors de 18 anys, i està dotat d’un premi de 100€ per al dibuix guanyador i 50€ per al nom de la mascota.

Els premis amb xocolatada inclosa serà a festes de Jesús i també hi haurà alguna que altra sorpresa, però per saber-ho tindreu que escoltar el programa.

A la segona hora hem comptat en Clara del Punt Jove. Hem presentat el Club de Lectura Juvenil que s’inicia el dia 6 de juny amb un conte de Geronimo Stilton.

Tot això i més amb els nostres tertulians, els esports i la cultura, regadet en cerveseta del Pub La Lluna, unes pastes del Forn de Carlos Ripollés i uns entrants del Restaurant Amaré.