103.3 FM Radio Tortosa

Ràdio Tortosa 103.3 FM www.radiotortosa.cat

Divendres de 17h a 18h.

Dissabtes de 10 a 12h.



La Pèrgola TV

13 de febr. 2009

Entrevista amb Rocio Zapater de l'Arnes C.E.

A la Foto: Silvia Borrull, Meritxell Mallén, Anna Martí, Sònia Gil, Sara Gil, Mari, Marian Sabanés, Maria Rosa Samper, Noelia Borrull, Tomàs, Sergi Solé, Joaquím, Angel Solé, Roger Blanc, Àlvaro, Carolina Cortiella, Andrea Messeguer, Úrsula Agut, Andrea Cuello, Rocio Zapater, Alba Solé, miriam Blanc, Anna Aubà i Merlin.


La segona entrevista del dia a sigut amb Rocio Zapater, capitana de l’Arnes Club Esportiu. L’Arnes s’ha proclamat campió de la primera lliga femenina de futbol 7 a les Terres de l’Ebre, una lliga organitzada per la Federació Catalana de Futbol. L’equip dirigit per Roger Blanc a guanyat tots els partits marcant 30 gols i 8 d’encaixats amb els deu partits disputats.

Felicitem a l’Arnes i també a tots els equips per haver fet aquest primer pas i treballar per normalitzar l’esport femení en tots els àmbits, i potser el futbol femení es un compte pendent a casa nostra.

Ara estarem pendents de si s’acaba disputant la Copa Primavera on de ven segur que l’Arnes serà l’equip a batre per la resta de participants.

La lliga l’han disputat L’olímpic de Mora d'Ebre, C.D.La Cava, C.F. La Sènia, C.F. Camarles, C.F. Amposta i l’Arnes C.E.

Esperem que aquesta llista s’amplie per al pròxim campionat.

Podeu sentir i descarregar l’entrevista a la primera part del programa 15 de “La Pèrgola”.