103.3 FM Radio Tortosa

Ràdio Tortosa 103.3 FM www.radiotortosa.cat

Divendres de 17h a 18h.

Dissabtes de 10 a 12h.



La Pèrgola TV

23 de des. 2008

Concert Jove a Jesús!


Ja fa uns mesos que Jesús va organitzant concerts, encara que aquesta vegada es fa un pas més important i es fa una aposta clara amb un format més gran.

Els anteriors van ser David Espinós, Iván Rojas i Èric Vinaixa. Aquesta vegada es el torn de Jakabeeab, Drack Pop, Tanifot i al finalitzar hi haurà una sessió a càrrec de l'Albert Melero.

Una aposta clara per la gent de casa i una aposta també per ser una alternativa a la carretera en aquets dies de Nadal.

Jakabeeab es una formació jove formada a conseqüència de que els seus components s'han format a l'Escola de Música de Jesús. Sens dubte si no descarrilen serà una banda a tenir en compte d'aquí un temps no molt llunyà.

Drack Pop, banda de casa nostra amb músics ja experimentats i professionals que sempre que les seves bandes respectives "els deixen", s'uneixen per tocar temes de Police, Queen, Toto, Los Secretos, Celtas, Pink Floid... un repertori carregat de bona música que sens dubte ens farà gaudir escoltant i ballant.

Taniofot, la banda Tortosina torna al directe i amb ganes de fer passar una bona estona amb els seus ja clàssics com Esta nit, Piltraf, Los Muixons... i també les seves versions de Porretas, Reincidentes i algun tema adaptat dels Terrer Roig. Segur que estaran a l'altura.

Al finalitzar encara tindrem més corda, ja que l'Albert Melero torna a casa després de 5 anys, on a passat pel Bàsic, Moët, Privat, Pedris, Bora-Bora, Budha... i ara el podem trobar fent sessions a les festes de diferents poblacions per lliure o amb Espectacles Catalunya.

En fi, una nit en que podrem gaudir de diferents maneres, amb bona música en directe, i el que es més important, l'
entrada es gratuïta.

Esperem que gaudiu de la festa.

Article extret de www.elfardelta.blogspot.com