103.3 FM Radio Tortosa

Ràdio Tortosa 103.3 FM www.radiotortosa.cat

Divendres de 17h a 18h.

Dissabtes de 10 a 12h.



La Pèrgola TV

30 de set. 2009

Festa i 1r programa en directe per TV


El dia 1 d’octubre La Pèrgola torna amb més força, el mateix grup, nous col•laboradors i noves seccions, però això encara no ho desvetllarem del tot. Com no podia ser menys, en farem una de les nostres.

La 1a temporada va ser un èxit, vam ser els primers en fer ràdio a Jesús, els primers en fer un programa en directe per Internet, els primers en retransmetre un partit del CF Jesús Catalònia en directe per Ràdio i després per TV. Ens vam quedar a les portes de fer la promoció del Catalònia en directe per satèl•lit, vam portar figures de nivell nacional a les nostres festes musicals.... i per damunt de tot ens ho vam passar genial.


Ara anem a per un altre repte, fer el 1r programa de la temporada en directe per La Pèrgola TV des del Pub La Lluna, i per finalitzar, una actuació de Gemma & Manu.


Els dies 2 i 3 d’octubre en horari habitual es podrà escoltar per Ràdio Tortosa (103.3 FM) i com la resta de programes estarà tot penjat al nostre bloc.


Així que demà continua una aventura, que va començar sopant, es va convertir amb 8 pàgines de word i ha acabat sent “La Pèrgola”.


Us esperem el dia 1 d’octubre a les 22h al Pub La Lluna de Jesús, C/ Sebastià Ladrón 20.

29 de set. 2009

La Pèrgola torna amb més continguts


Amb l'inici del curs també és hora que La Pèrgola torni amb el que serà la 2a temporada a Ràdio Tortosa ( 103.3FM).


L’acolliment de la 1a temporada va ser tota una sorpresa, el programa ha tingut un bon seguiment tant a la ràdio, a la TV d’internet, com al bloc, amb 31 programes realitzats amb més de 40 entrevistes.


El bloc de La Pèrgola, fins l’agost, ha comptat amb 10.225 visites de 5.599 usuaris. El febrer va ser el mes on les visites es van intensificar més (1.591 visites), en gran part per la de la fira de l’oli i l’entrevista que va concedir l’alcalde Pere Panisello on vam tractar l’actualitat i el futur del poble.


Cal destacar i agrair la resposta positiva de la gran majoria de les entitats de Jesús alhora de participar en natros, enviant les activitats que fan cada setmana i venint al programa per explicar amb més detall quin és lo seu dia a dia.


Esperem que en aquesta nova temporada segueixin participant, ja que és una part molt important i fonamental del programa informar de totes les activitats que es fan al poble, de fet, aquest es l’objectiu principal de la nostra existència radiofònica. Aquí les entitats tenen un espai important per donar a conèixer el seu treball i inquietuds, alhora que la resta podem visualitzar la faena que dia a dia realitzen.


A conseqüència de la nostra aventura a la ràdio, la Fundació Josep Puig ens informava de que estàvem nominats a la final de Jesusencs de l'any, que merescudament es va endur Antonio "Lo Practicant". Aquesta nominació ens va donar una bona alegria ja que entre els nominats érem els més jovens i no podem comparar la feina feta durant un any amb el currículum de la resta de finalistes.


La nit de la gala ens ho vam passar molt bé, vam menjar, veure i riure molt amb la resta d’assistents.


La temporada no podia acabar millor, una festa a La Pèrgola en que van actuar Anna Amaré (Gest Music), Riu en So i Eric Vinaixa (Picap), presentada per Diana Mar (Canal TE) i com no, també amb el xou de Muniatto.

Podeu veure el vídeo resum a http://www.dailymotion.com/video/x9lzkb_festa-1a-temporada-la-pergola-radio_music i en aquest bloc de La Pèrgola.


Quan ja pensàvem en les vacances ens vam trobar amb una injustícia, al nostre "Cata" li tancaven el camp. Ens vam mobilitzar per poder retransmetre el partit en directe pel Canal TE, que finalment no va poder ser, entre altres coses perquè no es van donar els permisos adients, com si la gent que anima al Cata fóssim delinqüents... Finalment, vam retransmetre el partit en directe a fora del camp i en diferit pel Canal TE.

Aquí volem agrair l'esforç del Canal TE, Carlos Martorell, Michel Vinyes i Mariano Lalana per la feina feta.


Ara encetem una nova temporada i per no perdre el costum farem una festeta de presentació, on podrem veure de nou l'equip del programa amb les noves incorporacions i l'humor "Pèrgola" en acció.


La presentació serà al Pub La LLuna dijous 1 d'octubre a les 22h, amb l'actuació de Manu & Gemma.

Us hi esperem!.


Recordeu que ens trobareu a www.lapergola08.blogpot .com, al grup del Facebook ( La Pèrgola ), al Canal de TV d'internet http://www.livestream.com/lapergola, a Radio Tortosa 103.3FM i ens podeu fer arribar les vostres opinions, suggerències...a lapergola08@hotmail.com .


La Pèrgola: Radio Tortosa: divendres de 12 a 14h, de 21 a 23h i dissabtes de 10 a 12h.

TV Pèrgola: Dimecres de 20h a 22h.

Tots els programes a www.lapergola08.blogspot.com

Vídeo resum de la festa fi de temporada.





La temporada va acabar com la vam començar, amb una festa.

En aquest cas vam comptar amb Riu en So, Anna Amaré , Joan Caselles, i l’Eric Vinaixa.


L’acte el va presentar Diana Mar del Canal Terres de l’Ebre i Muniatto Xou va posar el toc còmic a una festa oberta a tothom al pati de la Immaculada.

Volem donar les gràcies a tots els que vau venir i als artistes que van actuar per col•laborar amb nosaltres. La festa va ser tot un èxit.

Disfruteu del vídeo que va fer el nostre cap d’àudio visuals, lo David.

Fins prompte!!! Arriba la 2a temporada!!!.