103.3 FM Radio Tortosa

Ràdio Tortosa 103.3 FM www.radiotortosa.cat

Divendres de 17h a 18h.

Dissabtes de 10 a 12h.



La Pèrgola TV

30 de gen. 2009

Pixixi Aleix

HuMorcillo



Pixixi Aleix, visita la Pèrgola radio

ENTREVISTA AMB PITXIXI ALEIX I ALBERT DE LA VEGA

Aquesta setmana, com ja heu pogut sentir en directe, ens han acompanyat Albert de la Vega i Aleix Robert (2n entrenador i Pitxixi del Catalònia, respectivament). Amb la intervenció telefònica del "Presi" de l'entitat, el Sr. Francesc Subirats.
Hem comprovat que Aleix se posa més nerviós davant d'un microfon que en frente de 4 "torres defensives" i que on realment parla és al camp. Així com, tal com mos dia Albert, que fa falta molt de treball i dedicació per tal de tirar el Club endavant. I moltes més anècdotes.
No l'heu sentit?? teniu aquí tots los programes.

PROGRAMA 13

aRRIBEM Al fatídic programa número 13 (i en divendres!!) . Esperem que no sigue terrorífic!!

Avui contarem en la presència d'Albert de la Vega, 2n entrenador del 1r equip del Catalònia i membre de la Junta, i del Pitxixi de la categoria en 18 gols: Aleix Robert. A vore que mos expliquen del nostre "Cata".

Después mos posarem una mica serios al parlar de la nova Normativa Europea que farà desapàreixer los Correfocs i part de la Cultura Catalana en més de 800 anys d'Història. Però ens relaxarem en l'Agenda Cultural i parlant de l'esport jesusenc. Entre moltes altres coses!! com per exemple, la cervesa del Pub la Lluna i les pastetes (boníssimes!!) del Forn de Carlos Ripollés!!

Programa 13_Part_1

Programa 13_Part_2

26 de gen. 2009

Video de "La Pèrgola"

Aquí teniu un regal fet per un seguidor de la Pèrgola radio, David (LoDavid), que com ja sabeu també col.labora en los blocs de Muniatto.
Crec que en nom de tots els pergoleros no mos queda res mes que donar-li les gràcies tant pel video com pels pastisets (dels Forn de Carlos Ripollés) que mos va portar un dia al pograma en directe.

24 de gen. 2009

Les vacances de Xavi

HuMorcillo

Les millors fotos del viatge de Xavi a Liverpool.




23 de gen. 2009

Concurs de pintura de Jesús

Concurs de caretes carnestoltes

ll concurs de treballs de recera

AGENDA CULTURAL

Dins del l’apartat “Entitats” del programa “La Pèrgola” repassarem tots els actes, festes cursos i altres activitats que fan tant les entitats del poble de Jesús, com persones particulars o esdeveniments que ens semblen interessants.

Repassarem de divendres a divendres on podeu anar, a vegades introduirem alguna activitat de Tortosa, Bitem, Roquetes que creiem que es d’interès i que podeu disfrutar visitant-la.

Començarem pel Divendres 23

A les 6 de la tarda Taller Versem Jotes al punt jove.
A les 7 de la tarda reunió informativa dels curs d’informàtica al Edifici de la Immaculada.

Diumenge 24

A l´Auditori de Tortosa presentació de la nova pelicula de Mario Pons, a les 7 de la tarda, gent del territori critica i autentica, val la pena.

Dilluns 26

A les 9 del mati recordem a tots els que han de pasar la ITV agrícola que han d’anar al passeig Josep Puig. Abans heu de pasar per l’ajuntament a demanar hora amb la matricula del vehicle.
A les 5, 45 inici de classes de jota, al gimnàs municipal, inscripcions a l’ajuntament de Jesús. Amb Ester Baiges.
Avui també comença el esperat curs d’informàtica, de 5,30 a 7 Internet i de 7 a 8,30 webfacil. A l’ajuntament.
A les 6 de la tarda taller de disfresses “Fem les baretes de princesa i del mag” al punt jove. Clara i Elena ja estan preparant el carnaval.

Programa 12 amb la P. Salvem Lo Canalet.


Bones gent. Esta setmana al programa hem tingut a la plataforma Salvem Lo Canalet, ja que esta setmana a sigut mogudeta per a els veïns ( els que saben del tema, clar) i vindran a explicar-nos el k esta passant, i així també la gent que no sap ben be el k passa tindrem l'oportunitat de saber com estan les coses.

Parlarem del desdoblament, per on diuen els experts que a de passar (xerta-sènia), per on ho vol fer passar el govern de la generalitat (canalet 1 o canalet 2), i kina es la posició dels ajuntaments afectats (la del xerta-sènia). Un tema complex .

A sigut i es un tema important per al poble i ho podeu escoltar en aquest bloc i a Radio Tortosa.

Tot això i més a La Pèrgola...esports, cultura, noticies...en cerveseta del Pub La Lluna i pastetes del forn de Carlos Ripollés.



Programa_12_Part_1

Programa_12 Part_2


22 de gen. 2009

Vicent Pellicer: "El port: al ritme de les estacions"

El Dimarts 23 de Desembre a les 20,30 es va inaugurá l'exposició de Vicent Pellicer,"El port: al ritme de les estacions" una mostra de fotografia que podeu visitar al espai d'exposicions de l’ajuntament de Jesús. La Sala Jordi Brull, estava totalment plena.
L'Eusebi i la Ester vam està i vam poder fer algunes fotos. La veritat es que val molt la pena. No he pogut fer l'article avans, perque com ja saveu, vam estar de vacances. Un saludo a tos els "pergoleros" i la nostra enhorabona pel company Vicent.

19 de gen. 2009

La poesia de l'Emigdi Subirats a La Pèrgola.

Com ja sabeu els que ens escolteu, al començar el programa de la setmana passada (núm. 11), vam llegir una poesia de l’autor ebrenc Emigdi Subirats (Veure biografia), acompanyada de fons per una cançó inèdita de l’Èric Vinaixa de Rodamons feta expressament per al programa.

Aquí teniu la poesia, i des d’aquí li donem les gràcies a l’Emigdi per deixar-nos utilitzar una obra seva al nostre humil espai.

La poesia la va publicar al seu bloc http://blocs.mesvilaweb.cat/emigdi .

La força d'un destí hostil acompanya un poble
errant, cruel camí en aquest desert de sang

i densa pols , que embriaga l'odi irreverent

en jorns de combat fecund i estèril.


I el xiquet s'encomana a la força de la metralla,

la casa sucumbeix a l'impuls ferotge del tanc,

el govern del vell continent calla com una rata,

l'amo del món es desentén de la pau mundial.


El poble s'estanca arreu amb misèria acumulada,

màrtir d'un moment on domina l'argent,

ressonen arreu els tancs amb gana de sang

i els crits d'unes dames amb dol i plor.


I gent pueril s'espanta i manifesta,

s'anihila el pas d'un poble gran de la història,

la franja rebenta amb sang esfereïdora

i tot sembla inert en un trist pensament.


I el teu nom ens causa ràbia i plor a la retina,

és Palestina terra amb regust amarg,

maleïda la injustícia que han legalitzada,

maleït sigui qui taca la terra amb sang.

16 de gen. 2009

Estudi dels seguidors del 2008 .

Ja tenim els números de les visites que hem tingut durant el 2008.

Vam començar el 24 d’octubre, encara que el 30 de setembre vam penjar el primer article al bloc.


Tenim 2.843 entrades de 1.500 usuaris diferents.

A l'octubre 873 entrades, al novembre 961 i al desembre 986.


Gràcies a tots els que participeu d’alguna manera al programa i recordeu que estem per a donar veu a tothom!.

Aquí teniu els gràfics.


Es registra una pàgina vista cada vegada que la teva pàgina web es carrega o es recàrrega des d'un navegador d'algun visitant.

Els visitants únics es calculen per a cada període, un visitant que navega durant una hora pel site ho comptabilitzen com un visitant únic en aquest període període independentment de les pàgines vistes.



PROGRAMA 11 (16 gener 2009)

Eiii!!! Hola Pergoleros!! Ja tenim aquí el divendres i per tant, arriba el programa 11 de La Pèrgola.
Esta setmana estem sota mínims, però no passa res per què Pere i Jo hem sol·licitat reforços a una amic i antic col·laborador de la nostra anterior etapa a Radio Delta.
Ell és lo senyor Jordi Sebastià, el qual esperem que vagi repetint als futurs programes.

Parlarem de l'agenda, la deixalleria, de la festa de Sant Antoni, de quiins són els noms més posats a les Terres de l'Ebre, de futbol, del Cata, futbol base...i moltes coses més.Tot això regadet en cerveseta del Pub La Lluna i pastes del Forn de Carlos Ripolles.

A l'inici de tot llegirem una poesia de l'Emigdi Subirats, autor ebrenc de Campredó. Una poesia especial sobre la guerra amb música de fons de l'Eric Vinaixa de Rodamons, una cançó inèdita feta especialment per al programa.

I atenció, conectarem en directe en Xavi Subirats que està a Liverpool i en Eusebi Morcillo i la Ester Besolí que es troben a l'Africa, a Lanzarote.

Tot això a les 12h, repetit a les 21h i dissabte a les 10h. I recordeu, tots els programes els trobareu en aquest bloc!.
Salut!!!
Programa 11_Part 1a

Programa 11_Part 1b

Programa 11_Part 2a

Programa 11_Part 2b

14 de gen. 2009

ENTREVISTA 10b

Mònica Sales ens ha acompanyat per treuren’s de dubtes sobre lo que és un Club de Lectura. Per començar analitzaran “La ciutat invisible” de l’autor rapitenc Emili Rosales. Però la cosa no s’ha quedat aquí, ja que també ens ha descrit el taller de poesia i explicat els projectes de futur que té l’EMD al voltant de la literatura.

ENTREVISTA 10

Anna Curto, com a representant de l’Associació Cultural i Ecològica Sant Josep, mos ha explicat los detalls dels XI Premis Literaris Ferrando Adell, així com les excursions mensuals que fan pels Ports de Beseit, les activitats anuals de l’entitat com l’esmorzar de germanor per Sant Josep amb pastisset gegant inclós, etc. Com sempre, tots los detalls al programa número 10.

9 de gen. 2009

PROGRAMA 10 (9 gener 2009)

Aquesta setmana tenim: l'Associació Cultural i Ecologista Sant Josep, vindrà l'Anna Curto i parlarem dels premis literaris Ramon Ferrando del dia 10 de gener. I després parlarem amb la Mònica Sales, la coordinadora del Club de Lectura, que aquest dimecres 14 comensen les activitats amb la novel·la "La ciutat invisible" d'Emili Rosales.

Tot això i molt més amb el nostre equip, regadet amb cerveseta del Pub La Lluna i pastetes del forn de Carlos Ripollés!.Salut!.

Programa_10 (Part_1)

Programa_10 (Part_2)

2 de gen. 2009

Èxit del concert dels innocents a Jesús.


Un dia de pluja era el que ens esperava el dia 27, però al final vam tenir una nit amb molta bona música i molt bon ambient al Casal Jesusenc. El cartell era una bona excusa per acudir, junt amb uns preus prou populars a la barra.

Jackabeeab va obrir la nit. La jove banda Tortosina-Jesusenca van sortir molt dignament de la baixa del seu cantant just la setmana anterior, i també vam poder veure la veu femenina que el substituirà. Segur que sentirem més coses d'aquesta jove formació, si treballen segur que en sentirem a parlar.

L'experiència va arrivar quan els Tortosins Drack Pop van muntar a l'escenari. Vam gaudir molt de la banda, amb molt bona música, amb les versions més clàssiques del rock internacional i temes punters del rock i pop espanyol. Potser actualment la banda es troba en el seu millor estat de forma des de la seva formació. Almenys això van demostrar amb els seus concerts a La Marató de TV3 i el concert del 27 a Jesús. Segurament a finals de més els podrem sentir al Pub Sanxo de Tortosa, encara que ho tenim que confirmar.
Després dels Drack Pop va ser el torn dels també coneguts Tanifot que van oferir un concert al seu nivell i ja amb un rock més agressiu, on vam escoltar tots els seus clàssics.
La nit va acabar (o el matí) amb la sessió d'Albert Melero, on molts es van animar a cantar.

Esperem que Jesús continui recolzant els nostres artistes amb els diferents concerts que es van fent (Ivan Rojas, David Espinós i l'Èric Vinaixa). Necessitem llocs on s'aposti per la música en directe, que donen oportunitats als artistes locals, la gent jove i gent ja consagrada que estan fora perquè aquí hi han poques oportunitats.

Ara ens veiem al febrer, amb el concert de la fira de l'oli on extraoficialment podem dir que dels tres grups que tocaran al Casal Jesusenc, dos són Terrer Roig i Pepet i Marieta. Una mostra més de que a Jesús s'aposta per la gent de casa i
la música de qualitat i en directe.

Extret de http://elfardelta.blogspot.com/