103.3 FM Radio Tortosa

Ràdio Tortosa 103.3 FM www.radiotortosa.cat

Divendres de 17h a 18h.

Dissabtes de 10 a 12h.



La Pèrgola TV

31 de des. 2008

Bon any

HuMorcillo


27 de des. 2008

Dia dels Innocents.

HuMorcillo

28 de Desembre

Agafat "inBraganti" preparant la seva innocentada.

23 de des. 2008

Concert Jove a Jesús!


Ja fa uns mesos que Jesús va organitzant concerts, encara que aquesta vegada es fa un pas més important i es fa una aposta clara amb un format més gran.

Els anteriors van ser David Espinós, Iván Rojas i Èric Vinaixa. Aquesta vegada es el torn de Jakabeeab, Drack Pop, Tanifot i al finalitzar hi haurà una sessió a càrrec de l'Albert Melero.

Una aposta clara per la gent de casa i una aposta també per ser una alternativa a la carretera en aquets dies de Nadal.

Jakabeeab es una formació jove formada a conseqüència de que els seus components s'han format a l'Escola de Música de Jesús. Sens dubte si no descarrilen serà una banda a tenir en compte d'aquí un temps no molt llunyà.

Drack Pop, banda de casa nostra amb músics ja experimentats i professionals que sempre que les seves bandes respectives "els deixen", s'uneixen per tocar temes de Police, Queen, Toto, Los Secretos, Celtas, Pink Floid... un repertori carregat de bona música que sens dubte ens farà gaudir escoltant i ballant.

Taniofot, la banda Tortosina torna al directe i amb ganes de fer passar una bona estona amb els seus ja clàssics com Esta nit, Piltraf, Los Muixons... i també les seves versions de Porretas, Reincidentes i algun tema adaptat dels Terrer Roig. Segur que estaran a l'altura.

Al finalitzar encara tindrem més corda, ja que l'Albert Melero torna a casa després de 5 anys, on a passat pel Bàsic, Moët, Privat, Pedris, Bora-Bora, Budha... i ara el podem trobar fent sessions a les festes de diferents poblacions per lliure o amb Espectacles Catalunya.

En fi, una nit en que podrem gaudir de diferents maneres, amb bona música en directe, i el que es més important, l'
entrada es gratuïta.

Esperem que gaudiu de la festa.

Article extret de www.elfardelta.blogspot.com

22 de des. 2008

Tanifot, lo 27 de Desembre a Jesús.

HuMorcillo

Un Grup de
2 Oscars


Jordi Busqué (guitarra i veu)
Josep Sauro (guitarra i cors)
Òscar López (baix i veu)
Òscar Espinós (bateria i cors)

20 de des. 2008

Dia de l´arbre a Jesús

DIA
DE L'ARBRE 2008



Vine a rebre el NADAL!

Decorarem l'arbre de la plaça i penjarem els teus desitjos, recollirem joguines per a que tots els nens tinguen regals amb la col•laboració de CARITAS JESÚS, escoltarem nadales, tindrem l'actuació de MUNIATTO XOU i com a novetat...

... HI HAURÀ UNA FIRETA NADALENCA DE SANTA LLÚCIA

AGENDA D´ACTIVITATS

Dins del l’apartat “Entitats” del programa “La Pèrgola” repassarem tots els actes, festes cursos i altres activitats que fan tant les entitats del poble de Jesús, com persones particulars o esdeveniments que ens semblen interessants.

Repassarem de divendres a divendres on podeu anar, a vegades introduirem alguna activitat de Tortosa, Bitem, Roquetes que creiem que es d’interès i que podeu disfrutar visitant-la.

Començarem pel Divendres 19

Recorda que podeu participar al concurs de pessebres apuntant-vos a la parròquia.
Festa de Nadal al Punt Jove a les 7 de la tarda, per celebrar i entregar els premis de les activitats de la tardor.
A les 10 de la nit a la Sala Jordi Brull projecció de l’audiovisual “Baix Ebre-Baix Maestrat al Cho Oyu, a l´Himàlaia” a carrec de Gabriel Gutiérrez i els reportatges “Pel riu amb caiacs”,”lX Premi literari Ramon Ferrando”,”Amb bici per la via verda:Arnes-Jesús”,”Toll Blau i Franqueta” a càrrec de Paco Fuentes, organitza la societat cultural i ecologista Sant Josep.

Dema Dissabte 20 tenim

L’associació de dones va d’excursió a Barcelona. Visiten el parlament, dinen a un restaurant i a la tarda van a veure la fira de Santa Llúcia. Es una excursió oberta a tothom i el preu es de 33 euros.
Audició de Nadal per l’escola de musica a les 7,30 al casal Jesusenc.

Pasem al diumenge dia 21

Ball amb el duo L´Essència al casal de jubilats a les 6 de la tarda.
Taller de teatre infantil al casal jesusenc de 12 a 1, a càrrec de Muniatto.
A les 5 de la tarda 2on Festa del Arbre al aplaça Caseres o dels bous. Recollirem joguets pels xiquets que no en tenen. Allí trobareu la 1era fira de santa Llúcia de Jesús.

Dilluns 22

Comença l’espai de Nadal que organitza la societat cultural 7 Cervells. De 10 a 1 del migdia (dies, 22, 23, 24, 29 30 31 de Desembre i 2 i 5 de Gener) A les Escoles Velles per a nens de p3 a 6é.

Dimarts 23

A les 20,30 inauguració de l'exposició de Vicent Pellicer, una mostra de fotografia que podeu visitar al espai d'exposicions de l’ajuntament de Jesús.

Dimecres 24

Pel matí cantada de nadales pels carrers del poble pels alumnes de l´escola de música.
A les 5,30 representació de l´un obra pels alumnes del taller de teatre a la pergola.
A les 6,30 festa del tronc CAGA TIO a la Pergola
A les 7,30 arribada del Pare Noel, a la Pergola amb la col.laboració del AMPA.

Dijous 25

Dia de canalons de la mama i de torrons.

Comença la representació del pessebre vivent de Jesús a les Teresianes. Els dies 25, 26, i 28 de Desembre i 1 i 4 de Gener, cada dia tres pases, a les 18, ales 18,45 i les 19,15. L’últim dia nomes hi ha un pase.

Divendres 26

Lliurament de premis activitats de tardor, a les 7 de la tarda al punt@jove
A les 10 de la nit a la Sala jordi Brull Projecció de l’audiovisual “Baix Ebre-Baix maestrat al Cho Oyu, a l´Himàlaia” a càrrec de Gabriel Gutierrez i els reportatges “Pel riu amb caiacs”, “lX Premi literari Ramon Ferrando”, “Amb bici per la via verda: Arnes-Jesús”, “Toll Blau i Franqueta” a càrrec de Paco Fuentes. Org. Societat Cultural i ecologista Sant Josep.

Dissabte 27

Sortida de la societat ecologista Sant Josep, sortida pel matí per les rodalies de Jesús i a dinar a casa.
Pel matí també de 10 a 2 podeu visitar la 1era fira del col•leccionisme que organitza l’associació de veïns de Jesús al Casal Jesusenc. PODREU TORVAR BOSETES DE SUCRE,PLAQUES DE CAVA, SEGELLS, PUNTS DE LLIBRE, ETC. Durant la visita podreu veure una mostra de les postals de Nadal que han realitzat els alumnes del col•legi de Jesús.
A les 7 de la tarda actuació del pallasso Muniatto a la Pèrgola
A les 7,30 Recollida de cartes pels patges reials a la Pèrgola. Teniu la carta preparada.
Concert jove, del dia dels innocents al Casal Jesusenc, amb Tanifot, Drack Pop i Jacabue.



Diumenge 28

Dia dels inocents
Ball al casal de jubilats amb el duo Època a les 6 de la tarda.
A les 8 concert de Cap d´Any per la Banda de Musica Manel Martinez i Sola al Casal Jesusenc.

Dimecres 31

Revetlla de fi d´any al casal jesusenc amb el cuarteto Tribes.

Diumenge 4 de Gener (Unic día)

Entre les 5,30 i les 8,30 de la tarda recollida de paquets al casal jesusencs.
Desprès de l’últim pase del pessebre vivent a les 6 de la tarda, concert de Cor Flumine a les 7,30 a la mateixa església de les Teresianes.

Dillums 5 de Gener

A les 6,30 de la tarda Visita dels Reis Mags al Noviciat de Jesús.
A les 7 Cercavila a carrer de la Banda de Musica Manel Martinez i Solà.
A les 7,45 Cavalcada dels Reis Mags desde les teresianes fins l’església. En acabar es comença el repartiment de paquets a domicili.

19 de des. 2008

PROGRAMA 9 (12 desembre 2008)

Acabarem l'any 2008 en un programa atípic, tant pel contingut, pel nombre d'invitats i per la durada del mateix!!

Tindrem fins a 5 entrevistes. Començarem amb Mossen Paco i Sisco Hierro que mos explicaran lo montatge del 23è Pessebre Vivent. Continuarem en Vicent Pellicer que mos il·luminarà en la seua exposició fotogràfica de les Estacions dels Ports. Després dels butlletins informatius de la 13:00 José Javier Arasa i Ximo Panisello mos detallaran els secrets de la Cavalgata de Reis, per a acte seguit donar pas a Manolo Calvo, Sisco Subirats i Manel Canalda, com a màxims responsables del I Torneig Poble de Jesús en la categoria aleví que tindrà lloc lo dissabte 27 en equips punters. Después dels 2ns butlletins informatius Jordi Brull, com a regidor de Juventud, medi ambient i noves tecnologies, mos explicarà breument lo Concert Jove que tindrà lloc al Casal Jesusenc lo dissabte 27 desembre. I per acabar los Esports amb nombrosos premiats jesusencs als V Premis Consell BAix Ebre i l'Agenda Cultural!! UF!! MARATó RADIOFÒNICA!! i l'any que ve més...i esperem que millor!!

Programa_9 (Part_1)

Programa_9 (Part_2)

Programa_9 (Part_3)


I l'any que ve any nou, 2009, lo 9 de gener, en lo programa 10!! AI!! sempre hi ha algú que al final ho empastifa tot!! jeje!!

16 de des. 2008

Bones Festes

HuMorcillo

13 de des. 2008

AGENDA D´ACTIVITATS

Dins del l’apartat “Entitats” del programa “La Pèrgola” repassarem tots els actes, festes cursos i altres activitats que fan tant les entitats del poble de Jesús, com persones particulars o esdeveniments que ens semblen interessants.

Repassarem de divendres a divendres on podeu anar, a vegades introduirem alguna activitat de Tortosa, Bitem, Roquetes que creiem que es d’interès i que podeu disfrutar visitant-la.

Començarem pel Divendres 12

Podeu visitar l'exposició de treballs del alumnes del CEEP Sant Jordi de Jesús, activitat vinculada amb la temàtica de la marató d’aquest any. Al claustre de l´EMD de Jesús.

A les 4 de la tarda i fins les 5 i mitja es fa un curs d’iniciació al català, l’associació de dones per perfeccionar o aprendre català

Dissabte 13 tenim

Festa per la Marato. Es retransmitira el Barça- Madrid en pantalla gegant.

Pasem al diumenge dia 14

Ball amb el duo Azahar al casal de jubilats a les 6 de la tarda.

Dilluns 15

De 11 a 12 l’associació de dones fa un curs de ioga perquè ens relaxem tots.
De 4 a 6 podeu aprendre tall i confecció amb l’associació de dones
classes per aprendre a ballar jota que imparteix la mestra Ester Baiges, al gimnàs municipal, i que s’organitzen desde l’escola de musica. Les classes es faran tots els dilluns de 17,45 a 18,45
Taller de manualitats “Decorem el Nadal” al punt@jove
Continua el curs d’informàtica musical que fa el nostre amic Paco Prieto al punt jove tots els dilluns i dimecres.

Dimarts 16

De 4 a 7 manualitats amb l’associació de dones

Dimecres 17

Pel matí podeu visitar el mercadillo, a la pèrgola
De 11 a 12 ioga amb l’associació de dones
De 4 a 7 labors, macramé, bolillos també amb l’associació de dones
A les 6 de la tard a al punt@jove Festa de Recollida de material didactic per a la Creu Roja. Ja sabeu que podeu deixar el material al ceip Daniel Mangrane, a la Escola de musica a la llar l´espuna al Punt@jove i a l´EMD.
A les 17,30 de la tarda Festival de Nadal Alumnes Llar infantil Espurna. Aula Polivalent Escola de Musica
Dijous 18

Tortosa a la plaça de l´ajuntament xocolatada i festa per a la recollida de tot el material per a la Creu Roja.

Divendres 19

Lliurament de premis activitats de tardor, a les 7 de la tarda al punt@jove
A les 10 de la nit a la Sala jordi Brull Projecció de l’audiovisual “Baix Ebre-Baix maestrat al Cho Oyu, a l´Himàlaia” a càrrec de Gabriel Gutierrez i els reportatges “Pel riu amb caiacs”, “lX Premi literari Ramon Ferrando”, “Amb bici per la via verda: Arnes-Jesús”, “Toll Blau i Franqueta” a càrrec de Paco Fuentes. Org. Societat Cultural i ecologista Sant Josep.


RECORDEU necessiten voluntaris per al pessebre vivent i per la Marato


Ja esta en marxa el Concurs de betlems podeu apuntar-vos a la parroquia.

As. De Veins organitza una nova activitat, la 1era Fira del Col.leccionisme de Jesús, al Casal Jesusenc el 27 de Desembre. Si voleu participar com a expositor poseus en contacte en Mª Jesús al tel. 616715086. i hauran postals, xapes, segells, tot el mon del col.lecionimes per visitar o per mostrar les vostres col.lecions.

12 de des. 2008

ENTREVISTA AMB CARMÉ SABATÉ (PINTORA LOCAL)

La simpàtica pintora jesusenca Carme Sabaté ens ha dibuixat la seua carrera artística, com se va introduir en el món de la pintura i ens ha detallat los diferents llocs i sales on ha exposat.

Aquesta amant de la naturalesa no pot pintar res més que no sigue part de la seua Terra: oliveres, los colors del Delta, los Ports...(encara que en la intimitat dibuixa altres coses), potser per aquest motiu utilitza majoritàriament la tècnica de l'oli, mesclada amb elements diversos com podrien ser terres.

Si voleu podeu visitar la seua actual exposició a la Galeria del Quadre de Tortosa (a la plaça del Mercat del Peix). Aquesta tarde (12 desembre) a les 20:00h és la inaguració i la podreu gaudir fins l'11 de gener de 2009. Visiteu-la!!

PROGRAMA 8 (12 desembre 2008)

I avui si les tecnologies ho permeten (i sinó sempre quedarà internet!!) parlarem amb Carme Sabaté, una "pedazo" pintora jesusenca (Ester, ho sento!! No estàs sola!!) que mos explicarà com és la vida de l'artista.

Després, sempre segons el guió, comentarem l'Agenda Cultural que està a arrebossar, dels Esports, dels punts positius i negatius i una àmplia informació del FESTIVALASSO de la Marató de TV3 que celebrarem al Casal Jesusenc dissabte 13 de desembre de les 6 de la tarde fins les 6 del matí!! Amb pantalla gegant per al Barça-Madrid.
No vos ho podeu perdre!! Ni el programa de radio ni el Festival del Casal Jesusenc.

Programa_8 Part_1 (12 desembre 08)

Programa_8 Part_2 (12 desembre 08)

8 de des. 2008

Salvem lo Boti

HuMorcillo

No volem veure una imatge així a la Masia.














Sortim tot al carrer:
"Salvem lo Boti"

6 de des. 2008

HuMorcillo 2





Camarero,

l'entrenador del Catalònia
en la roba de feina

Una nova secció per al Bloc

HuMorcillo

I com adelantavem al últim programa ho hem conseguit:
Ester s'ha fet Majorette.


Però, també mos està convencent a tots....

5 de des. 2008

PROGRAMA 7 (5 desembre 2008)

Avui trobareu la 2na part inèdita, que per problemes tècnics no s'ha pogut passar per l'antena de Radio Tortosa.

Hem conversat en Josep Cid, lo Referent de Creu Roja Juventud a les nostres Terres, sobre totes les activitats nadalenques i solidàries per a que cap xiquet sigue de segona classe. També ens ha acompanyat Dolors Queralt, regidora de Cultura de l'EMD de Jesús, què ens ha explicat los nombrosos actes que centraran el 13 de desembre la Marató de TV3, així com d'altres de paral·lels. I després, les seccions habituals de l'Agenda Cultural, els Esports, els punts positius, els negatius...i amb una gran claca que ha vingut a fer-mos companyia!! I natros molt agraïts!! Clar que si!!



2 de des. 2008

AGENDA D´ACTIVITATS

Dins del l’apartat “Entitats” del programa “La Pèrgola” repassarem tots els actes, festes cursos i altres activitats que fan tant les entitats del poble de Jesús, com persones particulars o esdeveniments que ens semblen interessants.

Repassarem de divendres a divendres on podeu anar, a vegades introduirem alguna activitat de Tortosa, Bitem, Roquetes que creiem que es d’interès i que podeu disfrutar visitant-la.

Començarem pel Divendres 28 o sigue avui

A les 4 de la tarda i fins les 5 i mitja es fa un curs d’iniciació al català, l’associació de dones per perfeccionar o aprendre català
A les 15,15 de la tarda el taller de memòria al gimnàs de l´EMD de Jesús. Avui s´acaba.


Dema Dissabte 29 tenim

A les 9,00 del matí Sortida a Beseit, es trobaran al col•legi de Jesús. Organitza societat cultural Sant Josep.
A les 17,30 Gincama cultural al punt@jove


Pasem al diumenge dia 30

Taller de Teatre infantil al Casal Jesusenc (7 , 21, i 24 de desembre)

Dilluns 1

De 11 a 12 l’associació de dones fa un curs de ioga perquè ens relaxem tots.
De 4 a 6 podeu aprendre tall i confecció amb l’associació de dones
A les 6 taller de manualitats, decorem el Nadal al punt@jove
classes per aprendre a ballar jota que imparteix la mestra Ester Baiges, al gimnàs municipal, i que s’organitzen desde l’escola de musica. Les classes es faran tots els dilluns de 18 a 19.


Dimarts 2

De 4 a 7 manualitats amb l’associació de dones


Dimecres 3

Pel matí podeu visitar el mercadillo, a la pèrgola
De 11 a 12 ioga amb l’associació de dones
De 4 a 7 labors, macramé, bolillos també amb l’associació de dones
A les 17,30 Conferencia sobre “L´alimentacio” CEIP Daniel mangrane al aula de musica.





RECORDEU necessiten voluntaris per al pessebre vivent